Amulet Izvir Rodonita – Peridot

23,50 

Amulet je okrogel, velikosti 5,5 cm – na sredini sije velik kristal Rodonita v bazeni malega Turkiza. Obeska ne izpostavljajte vodi!

Priporočam osebi, ki se želi Osvoboditi zastarelih vzorcev in se pogumno sprehoditi v Srčno prihodnost in dušno poslanstvo.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rodonit dela ravnotežje na čustvenem področju. Neguje ljubezen in spodbuja bratstvo človeštva. Ta kamen spodbuja, čisti ter aktivira srčno čakro. Dela ravnovesje med jin in jang ter pomaga pri doseganju enega največjega potenciala. 
Zdravi čustveni šok in paniko, daje podporno energijo za dušo med postopkom. Zelo je koristen v primerih čustvenega samouničenja, neodločnosti in zlorab. Ta kamen ima močne resonance z odpuščanjem in pomaga pri spravi po dolgotrajni bolečini in zlorabi. Uporablja se lahko pri zdravljenju reševanja izdajstva in opustitve v prejšnjem življenju. S svojo sposobnostjo za spodbujanje nesebične ljubezni do sebe in odpuščanje, nam pomaga v primerih, ko krivimo partnerja zato, kar je resnično znotraj nas.

Peridot je zaščitni kamen za avro. Je močen čistilec. Sprošča in nevtralizira toksine na vseh ravneh, čisti subtilna in fizična telesa, ter um. Odpira, čisti ter aktivira srčno in trebušno čakro in osvobaja »staro prtljago«. Bremena, krivda ali obsesije se zbrišejo. Peridot nas uči, da smo za to, da bi bili ljudje, ali preteklost, kontraproduktivni. Pokaže nam, kako sami ločimo od zunanjih vplivov in da vidimo svojo višjo energijo za vodenje.
Ta kamen sprošča negativne vzorce in stare vibracije, tako da je na voljo nova frekvenca. Če smo storili psihološko delo, nam pomaga hitro napredovati. Ta vizionarski kristal nam pomaga razumeti našo usodo in naš duhovni namen.