Amulet Sonce

22,50 

Amulet je okrogel, velikosti 5,5 cm – na sredini sije velik kristal Tigrovega očesa, iz njega pa potekajo žarki. Obeska ne izpostavljajte vodi!

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Amulet je narejen z namenom brisanja in odstranjevanja stresnih situacij, ljudi in okoliščin iz našega življenja. Anti-stresno torej. Veliko nas se dnevno sooča ali se avtomatsko znajde v stresu, kar pa na naše zdravje deluje vse prej, kot dobro. Največ stresa prav tako povzročimo sami sebi, ko od sebe pričakujemo več, kot smo zmožni. Pričakujemo popolnost, čeprav ta ne obstaja.

Amulet je okrogel, velikosti 5,5 cm – na sredini sije velik kristal Tigrovega očesa, iz njega pa potekajo žarki.

Tigrovo oko združuje energije z energijo iz sonca. To omogoča ustvarjanje visokih vibracijskih stanj, ki so utemeljena, in ki pritegnejo duhovne energije na Zemljo. Tigrovo oko je zaščitni kamen. Kaže, kako se pravilno uporablja moč in prinaša celovitost. Pomaga pri uresničevanju ciljev, priznava notranje vire in spodbuja jasnost namena. Polaga se na trebušno čakro. Odličen je za ljudi, ki so zunaj prostora ali nevezani. Razlaga in omogoča manifestacijo. Sidra spremembe v fizično telo.

Všeč?

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Sonce”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja