Zapestnica Aham Spurana

19,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,3 – 18,5 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice).  Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Aham Spurana v Sanskritu pomeni *the throb of Self-bliss in the heart* – Utrip Blaženosti v Srcu. Izbrani kristali so namenjeni uravnovešanju srčne čakre, predvsem da nas napolnijo z Upanjem, Zadovoljstvom in Veseljem. Barve srca. Uravnovešena, odprta srčna čakra nas povezuje z Virom, občutimo Sebe, svoje želje, slišimo svoje misli in sledimo svojim občutkom. Srčna čakra je most med nami in življenjem, ki ga želimo živeti

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Beli žad, Hrizokola in prozorna Kamena strela so premera 8mm in polirani gladko. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Krizokola ohranja mir. Pomaga pri meditaciji in komunikaciji. Če ga postavimo, tam kjer smo doma, bo črpal vse vrste negativnih energij. Pomaga nam lahko sprejemati vse situacije, ki se nenehno spreminjajo, z vedrino, tako da prikliče veliko notranjo moč. Koristi pri odnosih, ki so postali majavi, stabilizira in zdravi tako dom kot osebne vplive drug na drugega. Ta kamen pomirja, čisti in ponovno da moč vsem čakram in jih usklajuje z božanskim. Srčno čakro zdravi bolečine in povečuje sposobnost za ljubezen. Grleni čakri izboljšuje komunikacijo ter pomaga zaznati, kdaj molčati. 
Krizokola spodbuja samozavedanje in notranje ravnovesje, daje samozavest in občutljivost. Povečuje osebno moč in navdih ustvarjalnosti. Premaguje fobije, črpa negativnost in daje motivacijo tistim, ki je nimajo. Zmanjša duševne napetosti in nam pomaga ohraniti trezno glavo. Spodbuja resnične zgodbe in nepristranskosti. Blaži krivdo in prinaša veselje.

Kamena strela je zaradi svoje edinstvene spiralne kristalinske oblike najmočnejši ojačevalec zdravljenja in energije na planetu. Najden je po vsem svetu. Vsrkava, zalaga, osvobaja in uravnava energije in jih deblokira. Kristal kamene strele je tudi najbolj univerzalen kristal za zdravljenje. Uporabljamo ga lahko za zdravljenje tako ljudi kot tudi za živali. Vibracija kamene strele uravnava človeško energijo s kozmično ter hkrati umirja, sprošča in odpravlja stres. Je kristal, ki učinkuje izredno hitro in močno. V kolikor pa kristal kamena strela položimo v prisotnost drugih kristalov, le-ta izjemno okrepi moč oz. frekvenco teh kristalov ter tako ojača njihovo delovanje.

Ena najmočnejših lastnosti oz. vibracij kamene strele je tudi ta, da nas vseskozi usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju ter tako vodi k doseganju življenjskega poslanstva.

Beli Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja. Pomaga osvoboditi čustva, zlasti razdražljivost.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.