Zapestnica Aham Spurana

19,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,3 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Aham Spurana v Sanskritu pomeni *the throb of Self-bliss in the heart* – Utrip Blaženosti v Srcu. Izbrana kristala sta namenjena uravnovešanju srčne čakre, predvsem da nas napolnijo z Upanjem, Zadovoljstvom in Veseljem. Barve srca.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Modro-zelena Krizokola je premera 8mm, Žad pa 6mm.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Krizokola ohranja mir. Pomaga pri meditaciji in komunikaciji. Če ga postavimo, tam kjer smo doma, bo črpal vse vrste negativnih energij. Pomaga nam lahko sprejemati vse situacije, ki se nenehno spreminjajo, z vedrino, tako da prikliče veliko notranjo moč. Koristi pri odnosih, ki so postali majavi, stabilizira in zdravi tako dom kot osebne vplive drug na drugega. Ta kamen pomirja, čisti in ponovno da moč vsem čakram in jih usklajuje z božanskim. Iz trebušne čakre črpa negativna čustva, kot so krivda, in obrne uničujočo čustveno programiranje. Srčno čakro zdravi bolečine in povečuje sposobnost za ljubezen. Grleni čakri izboljšuje komunikacijo ter pomaga zaznati, kdaj molčati. 
Krizokola spodbuja samozavedanje in notranje ravnovesje, daje samozavest in občutljivost. Povečuje osebno moč in navdih ustvarjalnosti. Premaguje fobije, črpa negativnost in daje motivacijo tistim, ki je nimajo. Zmanjša duševne napetosti in nam pomaga ohraniti trezno glavo. Spodbuja resnične zgodbe in nepristranskosti. Blaži krivdo in prinaša veselje.

(Perzijski) Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja. Pomaga osvoboditi čustva, zlasti razdražljivost.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Všeč?