Zapestnica Boginje Lakshmi

21,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,5 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Boginji Lakshmi so pripisali tri glavne kristale – Citrin (Veselje, Osebna Moč in Razcvet), Garnet (Življenjski namen, Predanost in Energija) ter Zlato (v tem primeru Pirit – Obilje, Razsvetljenje in Radodarnost). V hindujski tradiciji je boginja Lakshmi donosnica fizičnega bogastva in obilja, prinaša tudi duhovno bogastvo, kot so inteligenca, razsvetljenje in prebujanje boga znotraj. Lakshmi je opisana kot “svetleča kot zlato” in “slavna kot luna”. Rečeno je, da “sije kot sonce” in “da je ” vroča kot ogenj”. Njena modrost je razkrita v blagoslovu blaginje in padavin obilnega življenja.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Bordo rdeč ali temno rdeč Garnet, Pirit in Citrin so polirani gladki. Vsi kamni so premera 7-8 mm, kovinski vmesniki ne vsebujejo niklja.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Ena od najpomembnejših značilnosti tega kamna – Garnet – je njegova sposobnost zdravljenja in čiščenja. Ima moč, da očisti energijo v vašem telesu tako, da se znebi toksinov in obnovi vaše telo v njegovo revitalizirano in obnovljeno stanje. To je kamen, ki ga morate imeti, če želite doseči ali povrniti ravnotežje, če se želite počutiti varnega in zaščitenega, in če želite izkoristiti svojo notranjo moč.  Garnet potencira nosilčev notranji element ognja, čisti čakre energijskih blokad in jih transformira. Blagodejno deluje na srce in povezuje z drugimi, bolj razvitimi svetovi. Garnet bo vedno varoval nosilca pred učinki negativnega in manipulativnega podrejanja drugih ljudi in vselej odpiral pot v nove začetke. 

Lahko spodbuja močne in trajne odnose in vam pomaga, da svoje življenje napolnite s strastjo in navdihom. To je zato, ker lahko uresniči vaše ustvarjalne moči. Daje zaupanje, da se boste lahko premaknili naprej v vašem življenju, brez strahu. Ta kamen vam lahko pomaga, da uporabite svojo karizmo, da dosežete tisto, kar želite, in vam lahko daje navdih in vitalnost za dosledno delo za tisto, kar želite. Garnet ima čudovit stekleni sijaj, zaradi česar je eden najlepših kamnov, ki jih boste kdaj videli.  Ime izhaja iz „granatusa“, latinske besede za seme ali zrna zaradi podobnosti kamna z majhnimi okroglimi semeni granatnega jabolka. Lahko ima temno, močno rdečo barvo, lahko pa je tudi rjavo rdeča.

Pirit je odličen energetski ščit. Zemeljski element je tudi resonančna z energijo ognja, ki simbolizira toploto. Ogenj pomeni tudi negovalne lastnosti sonca in vašo lastno sposobnost ustvarjanja lastnega bogastva s svojo lastno močjo. Prinaša zaupanje in vztrajnost, da se stvari dokončajo. Kot talisman je Pirit edinstven zaščitnik, ki črpa energijo iz Zemlje skozi fizično telo in v auro, ustvarja obrambni ščit pred negativnimi energijami, onesnaževalci okolja, čustveni napad in fizično poškodbo. Pirit navdihuje ustvarjalnost v umetnosti, matematiki, znanosti, arhitekturi in mnogih disciplinah, zlasti tistih, ki priznavajo inherentno popolnost in harmonično simetrijo narave in vesolja. Povečuje lastno vrednost žensk in pomaga premagati težnje k služnosti in manjvrednosti.

To pomeni vitalnost in duh ter sposobnost izkoriščanja vašega potenciala. Simbolizira neprekinjen pretok idej in delo z odločnostjo in zaupanjem. Ta kamen lajša tesnobo in frustracije ter povečuje lastno vrednost in vero vase. Poveča energijo in premaga utrujenost. Blokira uhajanje energije iz fizičnega telesa in avre.

Naravni citrin je kamen manifestacije, domišljije in osebne volje. Prenos moči sonca energizira in daje življenje. Njegova frekvenca prebudi ustvarjalnost in domišljijo ter ohranja proces preoblikovanja sanj in želja v oprijemljivo obliko. Citrin s čisto rumeno energijo spodbuja polno življenje, sveže začetke in nove cilje. Naravni citrin ne zadržuje ali nabira negativne energije, zaradi česar je zelo varen za okolje. Deluje na fizični in subtilni ravni, preoblikuje negativne misli v pozitivne. 

Je eden od kamnov obilja. Uči nas dinamičnosti ter nam pove kako udejaniti in privabiti bogastvo, blaginjo, uspeh in vse dobre stvari.

Citrin je kamen, ki nosi moč sonca. Torej, segreva, spodbuja in omogoča veliko ustvarjalnost. Je kristal, ki nikoli ne potrebuje čiščenja. V sebi ima veliko moč čiščenja in regeneriranja. Zelo je varovalen za okolje. Absorbira, pretvarja, razžene in prizemlji negativno energijo. Dela nas odločne, na vseh ravneh življenja. Kot zaščitnik avre, deluje kot sistem zgodnega opozarjanja. Na ta način lahko zaščitimo sami sebe. Dana mu je sposobnost, da očisti čakre, še posebej trebušno čakro. Aktivira kronsko čakro in odpira intuicijo. Citrin čisti in drži ravnotežje subtilnih teles ter jih fizično uskladi.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.