Zapestnica Dušni Kompas

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,4 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Njen namen je dovoliti notranji mir ter fizično in duhovno prisotnost v Trenutku Tukaj in Zdaj. Kombinacija kamnov pooseblja srečo, veselje in vse dobre stvari v življenju.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Kamen Oceanskega Jaspisa je premera 8mm, srčki iz Hematita pa premera 4mm. Vmesnikov v tej zapestnici ni, samo naravni kamni. Nanizana tokrat na dvojni niti. V zapestnici so intuitivno izbrani kamni – njihove barve in zaporedje. Nobena izmed zapestnic ni podobna drugi. Unikatne. V zemeljskih odtenkih.

Barve se med seboj prelivajo in se med seboj razlikujejo. 

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Oceanski Jaspis vas bo povabil, da odprete svoje pomirjujoče energije, dihate v svojem bistvu,  priznate svojo nežno moč, in da odložite svoje breme. Prinaša mir in dovoljuje, da spustite sami sebe, tako da ste fizično in duhovno prisotni .Ta kamen pooseblja srečo, veselje in vse dobre stvari v življenju. V energijah Oceanskega Jaspisa privabljate vse vrste pozitivnih in in obogatenih vibracij. Oceanski Jaspis je kamen moči. Navdihnila vas bo, da premagate svoje izzive in kljub težavam ostanete pozitivni. Spomnil vas bo, da imate notranjo moč, da premagate tiste, ki vas želijo držati v nemoči in pri tleh.
Oceanski Jaspis pomaga, da razumete ter Sprejmete Sebe in Svojo Moč.
Oceanski Jaspis je zelo redek, pa vendar dosegljiv kamen, saj ga je mogoče najti le na obali Madagaskarja. Je kamen veliko različnih barv, orbov, pik, lis in prelivanja teh – kot so zelena, rumena, roza, siva, modra, rdeča, barva smetane, bela, črna, in rjava. Ta kamen ima vse barve mavrice. Obstaja tudi veliko pasov in vzorcev barv v kamnu. 

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.
Pravijo, da je hematit koristen za pravne situacije.
Hematit podpira plašne ženske, krepi samozavest in spodbuja preživetje, povečuje moč volje in zanesljivost ter daje zaupanje. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.