Zapestnica Nadangel Kamuel

19,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,7 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.  Nadangel Kamuel je varuh odnosov in ljubezni. Kamuelu so pripisali tri glavne kristale – Žad (Obilje, Resnica, Modrost), Pirit (Ravnovesje, Akcija in Čistost) ter Prehnit (Varnost, Sanjarjenje in legenda).  Nadangel Kamuel prebuja brezpogojno ljubezen do sebe in te podpira, da gradiš ljubeče in izpolnjujoče odnose. Vodi te k pristnim, iskrenim in čistim odnosom.  V tebi prebuja nežnost do tebe, tvojega telesa in življenja. Pomaga ti prepoznati osebne želje in te spodbuja, da sprejmeš svoje življenje. Ko sprejmeš samo sebe, te sprejme cel svet (Lao Tzu).

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Žad je bel, Pirit siv in Prehnit zelen. Vsi kristali so polirani in premera 8mm. Vmesniki ne vsebujejo niklja in svinca.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja. Pomaga osvoboditi čustva, zlasti razdražljivost.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Prehnit je kamen brezpogojne ljubezni in je kristal, ki zdravi zdravilce.Povečuje vizualizacijo postopka in povzroči globoko meditacijo, ki omogoči, da stopimo v stik z višjim jazom. Ko meditiramo s tem kristalom, se povežemo z energijo vesolja. Povedano je, da se povežemo z nadangelom Rafaelom in z drugimi duhovnimi in zunajzemeljskimi bitji. Prehnit povečuje notranjo vedo. To je kamen, ki nam omogoča, da smo vedno pripravljeni, ni važno za kaj. 
Ta kristal tesni avrično polje v zaščitni ščit boţanske energije. Je koristen kamen za mreženje saj pomirja okolje, prinaša mir in zaščito. Odličen je, da ga postavimo v vrt, kjer nam bo pomagal, da bo naš dom zdravilno svetišče za nas. Uči nas, kako biti v sožitju z naravo in elementarnimi silami, oživlja in obnavlja našo okolico.

Prehnit je dober feng shui kamen in je koristen za »izklapljanje«, pomaga nam, da spustimo imetje, ki ga več ne potrebujemo, in organizira, kaj bomo obdržali na primeren način. Pomaga tistim, ki kopičijo posesti ali ljubezen, zaradi notranjega pomanjkanja.  S pomočjo prehnita je zaupanje v vesolje obnovljeno in duša spet verjame v božanske manifestacije.
Ta kamen blaži nočne more, fobije in globoki strah ter odkriva in zdravi bolezni, ki jih ustvarjamo. Koristen je za hiperaktivne otroke in karmične vzroke, ki so podrejeni okoliščinam.

Pirit je odličen energetski ščit. Zemeljski element je tudi resonančna z energijo ognja, ki simbolizira toploto. Ogenj pomeni tudi negovalne lastnosti sonca in vašo lastno sposobnost ustvarjanja lastnega bogastva s svojo lastno močjo. Prinaša zaupanje in vztrajnost, da se stvari dokončajo. Kot talisman je Pirit edinstven zaščitnik, ki črpa energijo iz Zemlje skozi fizično telo in v auro, ustvarja obrambni ščit pred negativnimi energijami, onesnaževalci okolja, čustveni napad in fizično poškodbo. Pirit navdihuje ustvarjalnost v umetnosti, matematiki, znanosti, arhitekturi in mnogih disciplinah, zlasti tistih, ki priznavajo inherentno popolnost in harmonično simetrijo narave in vesolja. Povečuje lastno vrednost žensk in pomaga premagati težnje k služnosti in manjvrednosti.

Vsakemu Nadangelu kristaloterapevti pripisujejo nekatere kristale oz. poldrage kamne. V zapestnici so združeni le nekateri izmed teh, ki jih pripisujejo temu Nadangelu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Všeč?