SPLOŠNI POGOJI (Majhni nasveti, ko sodelujete z Mistiko Duha)

  1. Vsak amulet ob nakupu personaliziram in aktiviram za namen, ki ga amulet nosi. Energijsko pa ga podprem z Reiki energijo za točno tisto osebo, kateri je amulet namenjen.
  2. Amulet nosite intuitivno, takrat, ko začutite. V primeru, da kupite več amuletov, priporočam, da jih nosite posamično in energij ne združujete. Vsak amulet se tako združi z energijskim poljem posameznika. Tako začne na polno učinkovati nekje v roku 3 mesecev. Lahko, da boste opazili učinkovanje že prej. “Namen nadgrajevanja življenja ni v cilju, ampak v procesu samem.” Amulet vam tako pomaga, da se uskladite z želeno vibracijo, vam prebuja zaspale sposobnosti in vam pokaže možnosti, da ustvarite življenje po lastni volji. Pomembno – sam amulet nima lastne volje, pot boste morali prehoditi sami. Amulet vam pri tem le kaže pot. In najpomembneje: Odklenil bo vašo energijo, pomagal pri duhovni in osebni rasti ter v vaša življenja priklical obilje vseh vrst. Spremenite pogled na svet!
  3. Še to: v primeru, da imam s stranko slabe izkušnje (naj si bo to, da naročenega ne plača, ne prevzame ali pa, da je polna izgovorov, obtožb in negativnih odzivov), z njo v prihodnje ne sodelujem. Tako, da si jemljem možnost, da nakup, osebno svetovanje ali reiki terapijo tudi zavrnem. Želim živeti preprosto in ljubezni polno življenje, zato  vem, da takšne ljudi tudi pritegnem v svoje življenje.

Sama razumem, da moji izdelki pokličejo ljudi, ki jih pritegne moja energija in, ki vedo, da svoje življenje kreirajo sami. Moja energija vam je pri tem samo v oporo.

“Čudeži se zgodijo, ko v njih verjamemo!”

Vse dobro, Barbara

Vse pravice so pridržane.

POGOJI POSLOVANJA:

Spletna trgovina je odprta vsak dan, 24 ur na dan, vse dni v letu. Pogoji so standardni in urejajo stvari, kot so dostava, stroški poštnine, reklamacije, vrnitev izdelkov itd.
V primeru, da s pogoji ne soglašate, vas naprošamo, da nakupa ne opravite. 

V PRIMERU NAROČILA PREKO FACEBOOK STRANI ALI PREKO E-MAILA, VELJA FIKCIJA SPREJEMA SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA, TAKO KOT SE TO NAREDI NA ZADNJI STRANI SPLETNE TRGOVINE, PREDEN SE NAROČILO ODDA.  Označen dogovor o seznanitvi s Splošnimi pogoji poslovanja, se razume, da jih je stranka prebrala in tudi razumela.

Načini plačila:

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  •     plačilo po povzetju (plačilo ob prevzemu blaga)
  •     plačilo preko Paypal-a (če imate nastavljeno, lahko plačate preko tega sistema tudi s kreditno kartico ali si ob večjem nakupu uredite obročno odplačevanje – za več informacij kontaktirajte svojo banko)
  •     plačilo po predračunu na TRR (predračun se plača po podatkih, ki jih kupec prejme ob oddaji naročila – bodisi na zaključni strani opravljenega nakupa ali na vpisan e-mail); predračun je potrebno plačati v roku 24 ur od prejetja oz. kot je postavljen datum na računu.

Plačilo ob povzetju  je plačilo z gotovino ob prevzemu paketa. V primeru plačila z gotovino ob prevzemu poštnemu uslužbencu ali dostavljalcu paketa izročite gotovino in dostavljavec bo za vas opravil plačilo. Če se pošiljke ne prevzame in jo dostavna služba vrne na naše stroške, zaračunamo stroške vračila v višini 15,00 EUR.

Vse cene so v Evrih (€) in poštnina je za plačilo po predračunu in preko Paypala enotna, ne glede na to ali se naročilo odda preko Spletne trgovine Mistika duha ali preko Facebook strani Mistika Duha, in sicer je vrednost poštnine 1,50€. Pri izbiri plačila ob povzetju so stroški dostave 2,50€ – velja za nakupe preko spletne trgovine in za naročila preko Facebook strani Mistika Duha (razen, če s stipulacijo ni dogovorjeno drugače) .

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Cena poštnine se je spremenila zaradi zvišanja cen storitev Pošte Slovenije.

Z vnosom e-mail naslova ob nakupu, se bo ta shranil v bazo podatkov, s katero delujemo v skladu z zakonom in Europskimi uredbami. Uporabil se bo zgolj za pošiljanje spletnih novičk, iz katerih pa se lahko kadarkoli odjavite (z gumbom Unsubscribe).

Dostava s Pošto Slovenije:

Vsa naročila, ki so oddana od ponedeljka do petka – do 15. 00 ure, so praviloma še isti dan oddana na Pošto Slovenije in so dostavljena naslednji delovni dan. Dostavni rok je naveden 1-2 delovna dni, se pa potrudimo, da je naročeno čim prej pri vas. Čez vikende in praznike prejeta naročila – so oddana na pošto prvi naslednji delovni dan. V primeru, da se naslov naročnika in dostave razlikujeta in je izbrana opcija “plačilo ob povzetju”, se paket pošlje na naslov plačnika (tj. tistega, ki je naročilo oddal). V primeru plačila po predračunu pa se pošlje na naslov, ki se lahko od plačnikovega razlikuje, če je tako zahtevano. 

Pri opciji plačila ob povzetju se Pošti Slovenije plača dodaten strošek provizije, ki v povprečju znaša 1,05€, odvisno od zneska odkupa in se obračuna procentualno od zneska nakupa. Za več informacij preverite spletne strani in cenik Pošte Slovenija.  Plačilo preko Paypala ali predračuna je brez dodatne provizije. 

Za napačno dostavljene pošiljke ali zamudo, ki ni storjena s strani Mistike Duha, žal ne prevzemamo odgovornosti, saj je dostava v domeni Pošte Slovenija. 

Preklic naročila in vračilo izdelkov:


Uporabnik lahko v 24 urah od oddaje naročila, brez predhodnega pojasnila, odstopi od kupoprodajne pogodbe, če naročilo še ni bilo odposlano na naslov kupca. Preklic naročil velja le ob predhodnem obvestilu na elektronski naslov barbara@mistikaduha.com.  Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ali predhodno najavno ne sprejemamo. 

Če je blago že dostavljeno na naslov, ima kupec pravico, da v 8 dneh od prevzema blaga, blago vrne prodajalcu. Stroške vračanja izdelkov krije kupec. Vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani, v nespremenjeni količini ter v originalni embalaži. Vračilu mora kupec obvezno priložiti kopijo računa. Za pošiljke, ki niso vrnjene kot priporočene, torej ne z možnostjo sledenja in so se v teku povratka izgubile, poškodovale ali drugo, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, saj je uspešno vračilo izdelkov domena kupca. V takšnem primeru je obveznost kupca, da zagotovi vrnitev pošiljke in se za nastale obveznosti dogovarja z dostavljalcem.
Paketni izdelki morajo biti vrnjeni po pošti izključno kot paketna pošiljka. Stroške osebnega vračila kupec krije sam.
Ponudnik vrne celotno kupnino najpozneje v 10 dneh od prejetja vrnjenega blaga na transakcijski račun kupca, če je kupec prejeto blago vrnil v roku.
Pravica do vračila ne velja, če je blago uporabljeno ali brez originalnih etiket ali je bilo poškodovano pri nepravilni uporabi, razen če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom. Prav tako, če ni priložen račun. Če se torej pošiljka vrne brez računa in se zahteva vračilo denarja, je takšen dogovor ničen in podjetje ni vezano k vračilu omenjene kupnine. Vrne se samo znesek poštnine in znesek kupljenega blaga. Poštna provizija se ne vrača. 

Reklamacija

Kupec lahko blago reklamira, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od naročila. Kupec je dolžan blago pregledati in morebitne nepravilnosti sporočiti ponudniku na elektronski naslov barbara@mistikaduha.com. Kupec ima pravico blago reklamirati v 8 dneh od nakupa z originalnim računom, ki ga pošlje na naslov podjetja in zahteva takojšnjo zamenjavo ali vračilo kupnine. V teh 8 dneh tudi moramo prejeti vrnjeno blago. Za pošiljke, ki niso vrnjene kot priporočene, torej ne z možnostjo sledenja in so se v teku povratka izgubile, poškodovale ali drugo, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, saj je uspešno vračilo izdelkov domena kupca. V takšnem primeru je obveznost kupca, da zagotovi vrnitev pošiljke in se za nastale obveznosti dogovarja z dostavljalcem.
Pošiljk z odkupnino ali brez predhodnega dogovora ne sprejemamo. Če kupec ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, se mu ta vrne na transakcijski račun, najpozneje v 10 dneh.

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, nas kontaktirajte in pričeli bomo z razreševanjem nastale težave. Skupaj bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v vašo korist v najkrajšem možnem času.

Pravno obvestilo

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak in do spremembe cen.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Vsi podatki, ki jih stranka vnese v naročilo se skrbno hranijo v skladu z Zakonom o varstvu podatkov in se ne posredujejo tretjim osebam. E-mail naslovi se hranijo v bazo podatkov.

Cenik zapestnic in poštnine je spremenjen in velja od 16.10.2019 naprej.

14191598_10154440141696358_950873013_o