O Barbari :)

Sem Barbara, otrok Indigo generacije. Odkar pomnim iščem smisel življenja, raziskujem in uresničujem intuitivne želje.

Verjamem, da smo na karmičnem potovanju in če ga želimo izboljšati, moramo nekaj v svojem življenju spremeniti. Moja močna intuicija in nadzemeljska sposobnost dojemanja življenja, me je skozi odraščanje močno zaznamovala. Ta občutek, da sem drugačna, da ne spadam v okolico in da je z menoj nekaj resnično narobe, me je pahnil v raziskovanje življenja in v odkrivanje njegovih lepot. Obožujem vse, kar ima smisel in namen. Že majhna reč, kateri ne namenjamo pozornosti, je tukaj, ker je. Ker je lahko. Človeštvu želim približati idejo notranjega miru in intuicije. Svetu želim sporočiti, da ni samo materialen, ampak je na prvem mestu duhoven. In vam želim položiti na dušo, da izhajajte iz sebe – tam je vaše srce, vaš dom in ljubezen do življenja. 


Čudeži se zgodijo, ko v njih verjamemo.

Čudeži se zgodijo, ko jim to dovolimo.

  • Sem intuitivna svetovalka, pisateljica, blogger-ka, Reiki mojstrica in učiteljica, ustvarjalka in sočutna poslušalka. Imam svojo linijo energijskih amuletov in zapestnic, ki jih ustvarjam s pomočjo reiki energije in v zvezi s tem sodelujem z Duhovnost.eu (Trgovina Duhovnost in Zdrava Trgovina). 
  • Svoje življenje sem posvetila dušnemu poslanstvu – učenju, širjenju ljubezni do sebe in sveta ter pisanju in ozaveščanju ljudi. Od novembra 2016 Mistika Duha uspešno sodeluje z Gaia planet Celje oz. Spletno trgovino in knjigarno CANGURA. Nadejam se, da sodelujemo tudi pri oblikovanju revije KARMA+. Nastali so popolnoma novi amuleti, ki že kažejo prve uspehe in razširila sem ponudbo raznovrstnih kristalov. Izdelujem tudi kristalne zapestnice, saj sem velika ljubiteljica kristalov in drugih ezoteričnih izdelkov.
  • Septembra 2016 sem bila prav tako iniciirana v Angelski reiki, tako da sem Angel reiki mojstrica in učiteljica. V letu 2017 sem dokončala šolanje in postala Mojstrica ter učiteljica Imara reikija.
  • Sem certificirana mojstrica in učiteljica Kundalini Reikija.
  • trenutno v šolanju za Shamballa Reiki oz Shamballa Multidimensional Healing
  • Vse, kar ustvarim, je narejeno ročno in je unikatno. Pravice so zadržane in kopiranje za nadaljno prodajo tretjih oseb ni dovoljeno.

Hvaležna sem, da me spremljate in pomagate najti odgovore, ki jih v globinah skriva naša duša in jih imamo priložnost prenesti s seboj v svet.

Čudovit dan vam želim!

 Namaste, 

Barbara