Amulet Intuicije

31,50 

Amulet je barve antičnega brona, v velikosti cca 4 cm. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo. Obeska ne izpostavljajte vodi!

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Slikano je pod belo svetlobo ( obesek je barve bakra), zato, da se lahko vidi sestava in podrobnosti kamnov.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Ta amulet je jasen v svojem namenu – Živi Intuitivno in zavestno. Nastal je iz lastne želje, da se zbudimo, ozavestimo in živimo. Takšni kot smo, na način, kot si želimo. Amulet je na videz izjemno odkrit. Sestavljen je iz dveh velikih kristalov Lapis Lazuli, večje količine Ametista in manjše Roževca. Njegova simbolika nakazuje na izbruh Vulkana intuicije – Tretjega Očesa, čakre Ajne, katerega na spodnji strani spodbuja Roževec – kamen srčne čakre Anahate. Odpira nas, da delamo s srcem, živimo s srcem in krepimo intuicijo. Sledimo sebi. Mi kreiramo.

Na zadnji strani amuleta najdemo drveč vlak, ki ponazarja to pot, ki jo prehodimo iz srca, da dosežemo svetlobo.

Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven. Neravnovesje med temi ravnmi lahko povzroči depresijo, bolezni in pomanjkanje smisla. Ko so ravni uravnovešene, prinaša harmonija globoko notranje samo-spoznanje.

Lapis lazuli spodbuja, da prevzamemo nadzor nad svojim življenjem. Razkriva notranjo resnico, spodbuja samozavedanje, omogoča samo-izražanje brez zadrževanja ali ogrožanja. Če zatrta jeza povzroča težave v grlu ali v komunikaciji, jih lapis lazuli sprosti. Ta kamen osebnosti prinaša kvalitete poštenosti, sočutja in pravičnosti.
Lapis lazuli je močen miselni ojačevalnik. Spodbuja višje sposobnosti uma, prinaša stvarnost in jasnost. Spodbuja ustvarjalnost skozi uglasitev na vir. Pomaga nam, da se soočimo z resnico, kjer koli smo jo že našli, in sprejmemo tisto, kar smo se naučili. Pomaga pri izražanju našega mnenja in harmonizira konflikte. Uči vrednosti aktivnega poslušanja.
Povezuje odnose v ljubezni in prijateljstvu.

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Ametist je zelo močen in zaščitni kamen z visoko duhovno vibracijo. Varuje nas pred psihičnim napadom. Energije spreminja v ljubezen. Blokira zemeljske strese in pomirja negativne energije okolja. Povečuje višja stanja zavesti in meditacije. Ta kamen ima močne zdravilne moči in čisti ter krepi duhovno zavest. Ametist je eden izmed najbolj duhovnih kamnov. Spodbuja ljubezen do božanskega, spodbuja nesebičnost in duhovno modrost. Odpira intuicijo in izboljšuje jasnovidne darove. Je odličen kamen za meditacijo. Položen na tretje oko, jo še bolj spodbudi.

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Intuicije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja