Amulet Izvir Rodonita – Turkiz

18,50 

Amulet je okrogel, velikosti 5,5 cm – na sredini sije velik kristal Rodonita v bazeni malega Turkiza. Obeska ne izpostavljajte vodi!

Priporočam osebi, ki želi spoznati in živeti Resnico, ki jo nosi v sebi, pa je ne upa priznati. Osebi, ki ne želi več sklepati kompromisov, da je nekaj, kar ni in se želi odpreti vsem možnostim Vesolja.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rodonit dela ravnotežje na čustvenem področju. Neguje ljubezen in spodbuja bratstvo človeštva. Ta kamen spodbuja, čisti ter aktivira srčno čakro. Dela ravnovesje med jin in jang ter pomaga pri doseganju enega največjega potenciala. 
Zdravi čustveni šok in paniko, daje podporno energijo za dušo med postopkom. Zelo je koristen v primerih čustvenega samouničenja, neodločnosti in zlorab. Ta kamen ima močne resonance z odpuščanjem in pomaga pri spravi po dolgotrajni bolečini in zlorabi. Uporablja se lahko pri zdravljenju reševanja izdajstva in opustitve v prejšnjem življenju. S svojo sposobnostjo za spodbujanje nesebične ljubezni do sebe in odpuščanje, nam pomaga v primerih, ko krivimo partnerja zato, kar je resnično znotraj nas.

Turkiz je najbolj učinkovit zdravilec. Zagotavlja tolažbo duha in dobro telesno počutje. Turkiz je čistilni kamen. Odpravlja negativne energije in počisti elektromagnetni smog. Zagotavlja zaščito pred onesnaževanjem v okolju. Dela ravnovesje in usklajuje vse čakre s subtilnih teles in uglasi fizično raven do duhovne. Ta kamen je sočuten in dela ravnotežje. Podpira samouresničevanja, pomaga kreativno rešiti probleme in pomirja tremo, ko govorimo v javnosti. Odličen je pri odpravljanju telesne in čustvene izčrpanosti in lahko naredi čudeže za ljudi, ki trpijo zaradi depresije ali so nagnjeni k paničnim napadom. To je močan kamen duhovne spretnosti in vam bo pomagal izkazati svoje jasnovidne sposobnosti. V sebi  nosi energije, ki vam bodo pomagale živeti z resnico, ponosom in integriteto.