Amulet Mozaik

25,50 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Amulet je namenjen “feel good” oziroma dobremu počutju. Sestavljen je iz majhnih koščkov različnih kristalov, ki na soncu zelo žarijo in nas s svojo energijo podpirajo. V Mozaiku so zbrani: Citrin, Ametist, Aventurin in Zlati sončev kamen. Skupaj tvorijo idealen komplet pozitvne energije.

SONČNI KAMEN

Sončni kamen je poln veselja, kamen svetlega navdiha. Postopoma vliva živahno veselje, dobro naravo in povečuje intuicijo. Če je življenje izgubilo svojo sladkost, jo bo sončni kamen obnovil in nam pomagal, da jo sami negujemo. Čisti vse čakre in prinaša v njih luč in energijo, ta kamen omogoča, da skozi zasije sreča. Sončni kamen prinaša globoko povezavo s svetlobo in prenavlja moč sonca med meditacijo in v vsakdanjem življenju.
Zelo je koristen za odstranjevanje »trnkov« od drugih ljudi, če je lokaliziran v čakre ali avro. Ti trnki so lahko na duševni ali čustveni ravni in so lahko zaradi posesivnih staršev, otrok ali ljubimke oziroma ljubimca. Imajo učinek odvajanja naše energije. Sončni kamen ljubeče vrača kontakt na druge osebe in je zelo koristen za rezanje vezi. Naj bo sončni kamen vedno z nami, če imamo teţave reči »Ne« in se nenehno žrtvujemo za druge.
Ta kamen deluje kot antidepresiv in dviga temno razpoloženje.

AMETIST
Ametist je zelo močen in zaščitni kamen z visoko duhovno vibracijo. Varuje nas pred psihičnim napadom. Energije spreminja v ljubezen. Blokira zemeljske strese in pomirja negativne energije okolja. Povečuje višja stanja zavesti in meditacije. Ta kamen ima močne zdravilne moči in čisti ter krepi duhovno zavest. Ametist je eden izmed najbolj duhovnih kamnov. Spodbuja ljubezen do božanskega, spodbuja nesebičnost in duhovno modrost. Odpira intuicijo in izboljšuje jasnovidne darove. Je odličen kamen za meditacijo. Položen na tretje oko, jo še bolj spodbudi.

AVENTURIN
Aventurin je zelo pozitiven kamen blaginje. Stabilizira naše stanje duha, spodbuja dojemanje ter povečuje kreativnost. Z njegovo pomočjo vidimo alternative in možnosti, ki jih drugi ljudje ne. Združuje intelektualna in čustvena telesa. Pomirja jezo in razdraženost. Spodbuja čustveno okrevanje in omogoča, da živimo znotraj svojega srca. Ta kamen krepi vodstvene sposobnosti in odločnost. Spodbuja sočutje, empatijo in vztrajnost.  Drži v ravnotežju moško in žensko energijo ter spodbuja obnavljanje srca. Aventurin varuje srčno čakro pred psihičnim vampirizmom energije srca.

CITRIN
Citrin je kamen, ki nosi moč sonca. Torej, segreva, spodbuja in omogoča veliko ustvarjalnost. Je kristal, ki nikoli ne potrebuje čiščenja. V sebi ima veliko moč čiščenja in regeneriranja. Zelo je varovalen za okolje. Absorbira, pretvarja, razžene in prizemlji negativno energijo. Dela nas odločne, na vseh ravneh ţivljenja. Kot zaščitnik avre, deluje kot sistem zgodnega opozarjanja. Na ta način lahko zaščitimo sami sebe. Dana mu je sposobnost, da očisti čakre, še posebej trebušno čakro. Aktivira kronsko čakro in odpira intuicijo. Citrin čisti in drži ravnotežje subtilnih teles ter jih fizično uskladi.
Je eden od kamnov obilja. Uči nas dinamičnosti ter nam pove kako udejaniti in privabiti bogastvo, blaginjo, uspeh in vse dobre stvari.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Mozaik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja