Amulet Sonce

22,50 

Amulet je okrogel, velikosti 5,5 cm – na sredini sije velik kristal Tigrovega očesa, iz njega pa potekajo žarki. Obeska ne izpostavljajte vodi!

Verižica iz nerjavečega jekla je priložena, LE ČE JE NA ZALOGI!

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Amulet je narejen z namenom brisanja in odstranjevanja stresnih situacij, ljudi in okoliščin iz našega življenja. Anti-stresno torej. Veliko nas se dnevno sooča ali se avtomatsko znajde v stresu, kar pa na naše zdravje deluje vse prej, kot dobro. Največ stresa prav tako povzročimo sami sebi, ko od sebe pričakujemo več, kot smo zmožni. Pričakujemo popolnost, čeprav ta ne obstaja.

Amulet je okrogel, velikosti 5,5 cm – na sredini sije velik kristal Tigrovega očesa, iz njega pa potekajo žarki.

Tigrovo oko združuje energije z energijo iz sonca. To omogoča ustvarjanje visokih vibracijskih stanj, ki so utemeljena, in ki pritegnejo duhovne energije na Zemljo. Tigrovo oko je zaščitni kamen. Kaže, kako se pravilno uporablja moč in prinaša celovitost. Pomaga pri uresničevanju ciljev, priznava notranje vire in spodbuja jasnost namena. Polaga se na trebušno čakro. Odličen je za ljudi, ki so zunaj prostora ali nevezani. Razlaga in omogoča manifestacijo. Sidra spremembe v fizično telo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Sonce”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja