Amulet Mandala Sonce

27,50 

Mandala na sanskrtu pomeni “krog”, umetnost mandale pa se nanaša na simbole, ki so v krožnem okvirju narisani ali na nek drug način upodobljeni. Mandala umetnost je bila povsod po svetu uporabljena kot proces samoizražanja, pomagala je osebni rasti in duhovni preobrazbi.

Dejstvo, da so mandale sestavljene v krogu, nas lahko pripelje do izkušnje integritete. S pravilno izvedbo mandale je znotraj simbola osrednja točka ali žarišče, iz katerega izhaja simetrični vzorec. To kaže, da je v vsakem od nas center, s katerim je vse povezano, preko katerega je vse urejeno in ki je samo po sebi vir energije in moči. Skoraj vsak duhovni in verski sistem, ki ga pozna človek, govori o obstoju takega notranjega središča. (vir)

Uporaba mandale se nanaša na proces, katerega namen je povezovanje in harmonično izražanje celotne človeške narave – fizične, čustvene, duševne in duhovne. Mandala lahko pomaga raziskovati te ravni, povezane s človeško nezavestjo

Amulet je okrogel, velikosti 5,5 cm – na sredini sije velik kristal Tigrovega očesa, iz njega pa potekajo žarki. Obeska ne izpostavljajte vodi!

Verižica iz nerjavečega jekla je priložena, LE ČE JE NA ZALOGI!

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Tigrovo oko – Je topel in sijoč, sintetizira frekvence Sonca in Zemlje, prinaša stabilnost in zavest, medtem ko integrira duhovno s fizičnimi področji. Uči ravnovesje med skrajnostmi, izenačevanje sveta dvojnosti – pravega in napačnega, dobrega in slabega  ter zagotavlja razumevanje osnovne enotnosti za očitnim nasprotjem. Prinaša bolj praktično in sočutno razmišljanje o svoji izbiri in pomaga pri razmišljanju o Duhu skozi vsak korak.  Povezanje  s čarobnim tigrom, kraljem zveri v vzhodni mitologiji. Tigrovo oko je prikazalo pogum, celovitost in pravilno uporabo moči. To je odličen kamen, s katerim boste obnovili ravnovesje v svojem življenju. Izboljšuje občutek lastne vrednosti.

Tigrovo oko podpira potrebne spremembe v vseh vidikih življenja, krepi voljo in jasnost namere, da se manifestira na najvišji ravni. Navdihuje ustvarjalnost in izkorišča svoje talente in sposobnosti ter je odličen za spodbujanje bogastva in dobro presojo, potrebno za njegovo vzdrževanje.

Amulet je narejen z namenom brisanja in odstranjevanja stresnih situacij, ljudi in okoliščin iz našega življenja. Anti-stresno torej. Veliko nas se dnevno sooča ali se avtomatsko znajde v stresu, kar pa na naše zdravje deluje vse prej, kot dobro. Največ stresa prav tako povzročimo sami sebi, ko od sebe pričakujemo več, kot smo zmožni. Pričakujemo popolnost, čeprav ta ne obstaja.

Amulet je okrogel, velikosti 5,5 cm – na sredini sije velik kristal Tigrovega očesa, iz njega pa potekajo žarki.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Mandala Sonce”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja