Amulet Zaupanje

24,50 

Amulet je barve antičnega brona. velikosti 4 cm. Na zadnji strani amulet je vgraviran Indijski slonček za srečo. Na sredini amulet nosi vijoličen ahat, napolnjen z žensko energijo, za vzpostavitev jin jang ravnovesja. Ahati se po videzu med seboj razlikujejo, vsak je unikaten in drugemu ni podoben. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo. Obeska ne izpostavljajte vodi!

Novi amuleti so s svetlejšimi, skoraj lila barve ahati. Svetlejši kot ti na sliki. Poglejte v galeriji sliko, ko amuleti nastajajo.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Prvi amulet, ki vsebuje velik kristal Ahata, njegova vijolična barva pa kar boža z žensko energijo. V nas poziva svoj namen, ki je zbujanje in obračanje k sebi. Predvsem iz spoštovanja in zaupanja vase. Tako nas prav kristal s svojo energijo opominja, da je čas, da si damo prednost, verjamemo vase in živimo sebe.

Vijola Ahat je zelo stabilen, zemeljski kristal. Vzpostavlja čustveno, fizično in intelektualno ravnotežje. Pomaga pri centriranju in stabiliziranju telesne energije.
Usklajuje jin in jang ter pozitivne in negativne energije. Zelo pomirja, deluje počasi, vendar prinaša veliko moč. Skozi več plasti lahko prinese skrite informacije na svetlobo.
Omogoča nam sprejeti sebe. Gradi samozavest. Pomaga pri analiziranju samega sebe in zaznavanju skritih okoliščin. Izboljšuje koncentracijo, zaznavanje in analitične sposobnosti, ki vodijo do praktičnih rešitev. Spodbuja nas, da govorimo resnico. Obuja spomine.
Zdravi notranjo jezo, spodbuja ljubezen in daje pogum za začetek nečesa novega. Koristen je za vse vrste čustvenih travm. Ustvarja občutek varnosti in zaščite. Raztopi notranje napetosti.
Ahat spodbuja tiho premišljevanje in nas prilagaja življenjskim izkušnjam, ki vodijo k duhovni rasti in notranji stabilnosti.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Zaupanje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja