Komplet prstanov Anahata

37,00 

V kompletu sta 2 prstana. Podlaga prstana je premera 3 cm, nanjo je kristal je prilepljen. Izogibajte se vodi.  Prstan se lahko po obsegu prsta prilagaja. Sestava je medenina. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo. In so izbrani intuitivno, energetsko prečiščeni in osebno aktivirani za namen naročnika. Anahata je ime za 4. čakro – srčno čakro, ki jo prežemata zelena in rožnata barva z najvišjimi vibracijami. Dobro je, da je odprta in pretočna, saj tako dovoljuje pretok energije skozi vse ostale centre. Usmerimo misli in čusta k vibracijam Ljubezni. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane! 

Prstana prejmete v darilni škatlici. Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rubinast Zoisit ima močno duhovno naravo, ki bo prav tako pomagala vaši zavesti in duhovnemu učenju. Omogočil vam bo dostop do spomina vašega duše, saj je duhovni kamen in zelo močno orodje za vsakogar, ki si želi ponovno oživiti lastno duhovnost. Edinstvena harmonija barv kamna tudi simbolizira občutek blaženosti, ki ga lahko uživate v življenju, ko si dovolite, da se sprostite in spustite.

Ustvarite življenje, ki ga želite, in ne dovolite, da bi vaše delo ali druge odgovornosti preprečile, da bi uživali v življenju! Rubinast Zoisit vam bo dal energijo zdravljenja, ki vam bo pomagala izpustiti zatrto jezo ali občutke sabotaže. Preteklost je preteklost in vse, kar pripada preteklosti, ne bi smelo biti več v vašem srcu. Energije Rubinastega Zoisita vam bodo pomagale prinesiti ta skrita občutja na površje in jih na koncu izpustiti iz svojega srca. Ima močne življenjske sile, ki omogočajo učinkovito zdravljenje. 

Lepa rožnata barva kremena, s svojo nežno rožnato esenco, je kamen srca, kristal brezpogojne ljubezni. Nosi mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehrane in udobja. Ugodno vpliva neposredno na srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere ter kroži božansko ljubečo energijo po celotni avri. Prebudi srce k svoji prirojeni ljubezni, daje globok občutek osebne izpolnitve in zadovoljstva, ki omogoča sposobnost, da resnično daje in prejema ljubezen od drugih. 

Še vedno je pomemben talisman odnosov. Je zelo učinkovit pri privabljanju nove ljubezni, romantike in intimnosti ali pri razvijanju tesnejše vezi z družino ali prijatelji. Podpira povezavo znotraj skupin in skupnosti ter nosi visoko duhovno vibracijo na Zemljo, skozi vesolje in božansko.  Kot vse sorte kremena je tudi rožni kremen univerzalni zdravilni kamen in je vsestranski v svojih fizičnih in metafizičnih uporabah. Njegova vibracija je negovalna, nežna, tolažilna in pomirjujoča. Energija rožnega kremena vibrira v skladu z energijami srčne čakre in spodbuja občutke in izraze topline, sreče, sočutja, razumevanja, spoštovanja in čustvenega zdravja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.