Komplet Prstanov Obilja in Miru

37,00 

V kompletu sta 2 prstana. Podlaga prstana je premera 3 cm, nanjo je kristal je prilepljen. Izogibajte se vodi.  Prstan se lahko po obsegu prsta prilagaja. Sestava je medenina. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo. In so izbrani intuitivno. Namenjena ljudem, ki si želijo manj stresa in dosego globokega notranjega miru. Ko se umirimo sami, se umiri ves svet. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane! 

Prstana prejmete v darilni škatlici. Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Lapis Lazuli je eden najbolj iskanih kamnov v zgodovini. Njegova globoka, nebesna modra ostaja simbol kraljevine in časti, bogov in moči, duha in vizije. Je univerzalni simbol modrosti in resnice.

Lapis Lazuli je močan kristal za aktiviranje višjega uma in krepitev intelektualnih sposobnosti. Spodbuja željo po znanju, resnici in razumevanju ter pomaga procesu učenja. Odličen je za izboljšanje spomina. Kamen resnice, Lapis spodbuja poštenost duha in v govorjeni in pisni besedi. Nosite ga za vse oblike globoke komunikacije. Je tudi kamen prijateljstva in v odnose vnaša harmonijo.  Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven. 

Zdravilne lastnosti Lapis Lazuli lahko pomagajo pri fizičnem, čustvenem in duhovnem ravnovesju in težavah. Ima zdravilne moči za pomoč pri fizičnih in čustvenih težavah. Uporablja se tudi pri zdravljenju z energijo in uravnoteženju čaker. Kristalne terapije Lapis Lazuli so povezane predvsem s fizičnimi težavami grla, razkrivanjem resnice in uravnoteženjem Grlene Čakre. Terapevtske uporabe Lapis Lazuli imajo dolgo in dobro dokumentirano zgodovino. Meditacija z Lapis Lazuli lahko prinese večjo zavest.

Tigrovo oko predstavlja moč, pogum in neustrašnost tigra, ki so ga častili skozi zgodovino in po vsem svetu. Tigrovo oko je član kremenčeve družine in ga častijo že stoletja. Ima veliko pomenov, vendar ga najpogosteje vidimo kot kamen, ki prinaša pogum, moč, zaščito in pomaga sidrati in prizemljiti. Tigrovo oko je kamen poguma, moči in zaščite. Daje nam sposobnost, da ohranimo svojo prisotnost in moč v tem fizičnem svetu. Tigrovo oko ščiti tudi pred zlim očesom in lahko odstrani negativne energije.

Je kamen zdravja in vitalnosti. Tigrovo oko se nanaša na planet Mars, uravnava sončni pleksus, srce in čakre tretjega očesa. Spodbuja tudi psihične sposobnosti in nas povezuje z višjimi energijami.  Pomaga nam, da se sami odločamo zase in ne le reagiramo na zunanje vplive; to nam omogoča, da smo bolj odgovorni zase. Verjame se tudi, da prinaša uspeh v ljubezni, bogastvu in sreči.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.