Kristalni prstan Garnet

35,00 

Kristalčki so velikosti 4 mm in so facetirani.  Prstan je raztegljiv oz. na eni strani odprt, kot je vidno na slikah in ga lahko nosite na kateremkoli prstu, tako da ne bo tiščal. Notranji premer prstana je 1,8 cm.  Ne izpostavljajte vodi, ampak raje uporabljajte na suhem. Prstan lahko očistite na kristalu Kamene strele ali z dimom svetega lesa ali s katerikolim drugim načinom čiščenja kristalov, ki ga poznate, nekje na mesec ali dva.

Slikano pod belo svetlobo, lahko pride do rahlega odstopanja v odtenku.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Ena od najpomembnejših značilnosti tega kamna – Garnet – je njegova sposobnost zdravljenja in čiščenja. Ima moč, da očisti energijo v vašem telesu tako, da se znebi toksinov in obnovi vaše telo v njegovo revitalizirano in obnovljeno stanje. To je kamen, ki ga morate imeti, če želite doseči ali povrniti ravnotežje, če se želite počutiti varnega in zaščitenega, in če želite izkoristiti svojo notranjo moč.  Garnet potencira nosilčev notranji element ognja, čisti čakre energijskih blokad in jih transformira. Blagodejno deluje na srce in povezuje z drugimi, bolj razvitimi svetovi. Garnet bo vedno varoval nosilca pred učinki negativnega in manipulativnega podrejanja drugih ljudi in vselej odpiral pot v nove začetke. 

Lahko spodbuja močne in trajne odnose in vam pomaga, da svoje življenje napolnite s strastjo in navdihom. To je zato, ker lahko uresniči vaše ustvarjalne moči. Daje zaupanje, da se boste lahko premaknili naprej v vašem življenju, brez strahu. Ta kamen vam lahko pomaga, da uporabite svojo karizmo, da dosežete tisto, kar želite, in vam lahko daje navdih in vitalnost za dosledno delo za tisto, kar želite. Garnet ima čudovit stekleni sijaj, zaradi česar je eden najlepših kamnov, ki jih boste kdaj videli.  Ime izhaja iz „granatusa“, latinske besede za seme ali zrna zaradi podobnosti kamna z majhnimi okroglimi semeni granatnega jabolka. Lahko ima temno, močno rdečo barvo, lahko pa je tudi rjavo rdeča.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.