Kristalna palica Ljubezenski razcvet

23,50 

Preprosto postavite izbrano kristalno palico v posodo za pitje (3dl kozarec ali manjši vrč) po vašem izboru, nalijte vodo in pustite stati 30 min. Dolžina palice je 15 cm. Epruveta je steklena, tako da je potrebna previdnost pri uporabi.

Nekateri ljudje priporočajo puščanje tega pripravka na soncu – to je popolnoma v redu, vendar je potrebno vedeti, da lahko sonce razbarva nekatere temno obarvane kamne, kot so ametist.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Vodo je zelo mogoče programirati z vibracijsko frekvenco kristalov. Jedro kristalov se upošteva kot homeopatsko sredstvo. Z namestitvijo kristalov v pitni vodi, so ti sposobni preoblikovati v vodo in jo napolniti z negativnimi ioni. Voda je prav tako napolnjena z  vibracijami energetskih lastnosti kristalov, ki vplivajo na energijsko telo na skoraj enak način kot delujejo  kamni sami. So odličen način, da vključimo kristalno energijo v svoje življenje in to kjerkoli le s kozarcem vode!

Voda pomaga pri uravnavanju telesne teže, krepi imunski sistem, upočasnjuje staranje, vpliva na vse procese v telesu in izjemno izboljša kakovost življenja.

Palice so izdelane z namenom in bodo aktivirane ter personalizirane za posameznika. Namen palice bo informiran ob nakupu.

Palico sestavljajo precizno izbrani kristali, vsaka palica je izdelana intuitivno in s srčnim namenom. Kristali so očiščeni vseh negativnih energij, informirani za najboljši namen zdravljenja in revitalizacije telesa in lahko jih začnete uporabljati takoj.

Kakšna čustva, spomin, zavest in namen ima voda, pa že dolga leta raziskuje Dr. Masaru Emoto

Uporabljeni kristali v tej palici:

PERIDOT 
Peridot je zaščitni kamen za avro. Je močen čistilec. Sprošča in nevtralizira toksine na vseh ravneh, čisti subtilna in fizična telesa, ter um. Odpira, čisti ter aktivira srčno in trebušno čakro in osvobaja »staro prtljago«. Bremena, krivda ali obsesije se zbrišejo. Peridot nas uči, da smo za to, da bi bili ljudje, ali preteklost, kontraproduktivni. Pokaže nam, kako sami ločimo od zunanjih vplivov in da vidimo svojo višjo energijo za vodenje.
Ta kamen sprošča negativne vzorce in stare vibracije, tako da je na voljo nova frekvenca. Če smo storili psihološko delo, nam pomaga hitro napredovati. Ta vizionarski kristal nam pomaga razumeti našo usodo in naš duhovni namen.

ROŽEVEC
Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

AVENTURIN
Aventurin je zelo pozitiven kamen blaginje. Stabilizira naše stanje duha, spodbuja dojemanje ter povečuje kreativnost. Z njegovo pomočjo vidimo alternative in možnosti, ki jih drugi ljudje ne. Združuje intelektualna in čustvena telesa. Pomirja jezo in razdraženost. Spodbuja čustveno okrevanje in omogoča, da živimo znotraj svojega srca.

KAMENA STRELA ali GORSKI KRISTAL 
Kamena strela je zaradi svoje edinstvene spiralne kristalinske oblike najmočnejši ojačevalec zdravljenja in energije na planetu. Najden je po vsem svetu. Vsrkava, zalaga, osvobaja in uravnava energije in jih deblokira. Ko so akupunkturne igle prevlečene s tem kristalom, se učinek poveča za deset odstotkov. Kirlianove kamere so pokazale, da se je tistim, ki so imeli v roki gorski kristal, biomagnetno polje podvojilo. Čisti in krepi organe in subtilna telesa ter deluje kot globok čistilec duše, tako da poveţe fizično dimenzijo z umom.
Energijo postavlja na najvišjo moţno raven. Vsebuje vse moţne barve in deluje na vseh ravneh bivanja.

Opis vzet iz Trstenjak – Energija kristalov

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna palica Ljubezenski razcvet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja