Obesek Fantomski kremen

22,50 

Obesek je kapljične oblike, velikosti 3 x 2 cm, debeline tudi nekje 1 cm. Je zelo lepo odseven in AAA kvalitete.

Je lahkoten za nositi in verižica je priložena. Priporočam izogib vode, kamni je pretirano ne marajo. Na voljo je samo eden, ki je na sliki.

Kristal se prečisti enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega).

Vse pravice pridržane.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

To je kristal preobrazbe, ki nas uči, kako preiti na naslednjo stopnjo. Usmerja dušo v najboljšo smer za rast in razsvetljenje. Slike nam kažejo življenjske cikle in kažejo potrebo po smrti starega, da bi dali življenje novemu. Omogočajo širše duhovno zavedanje in gladijo vsa obdobja prehoda, ki ustvarjajo lahkotno gibanje med stopnjami rasti. Omogoča asimilacijo preteklih lekcij in razkriva moč znotraj duhovnega jedra ter stare rane spreminja v novo lepoto.

Fantomski kvarc aktivira zdravilne sposobnosti in spodbujajo zdravljenje planeta, odpirajo pa tudi psihične sposobnosti. Poziva pretekle življenjske moči v fizično področje za uporabo v tem življenju. Pomaga videti med svetovi in se pogovarjati z drugimi realnostmi. Fantomi odpirajo komunikacijo z bitji iz drugih svetov, še posebej koristno za stik z vodniki in spodbujanje jasnovidnosti. Izboljša meditacijo in sprosti zakoreninjene vzorce. Premakne dojemanje sebe, razkrije večne resnice in odpre notranji vir svetlobe. Fantomi nas učijo, kako strupeno okolje spremeniti v vesele priložnosti. Odvračajo negativno energijo in ščitijo svoje človeške prijatelje. Fantomi imajo sposobnost aktiviranja vseh čaker.

Magija kristalnega zdravljenja temelji na ritualih za začetek miru in tišine, ki se začne z ustvarjanjem svetega prostora v vašem domu. Vizualizirajte svoje osebno svetišče in pozorno razmislite, kako vam izgleda mirno okolje. Pomislite na malenkosti, ki vam dvignejo razpoloženje in vas povežejo z vašo duhovnostjo. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.