Obesek Jagodni Kremen

25,50 

Obesek je kapljične oblike, velikosti 4 x 2 cm, debeline tudi nekje 2 cm.

Je lahkoten za nositi in verižica je priložena. Priporočam izogib vode, kamni je pretirano ne marajo, kovina prav tako ne. Na voljo je samo eden, ki je na sliki.

Kristal se prečisti enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega).

Vse pravice pridržane.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Jagodni kremen je neverjeten kamen, ki lahko v tvoje življenje prinese energijo univerzalne ljubezni in te lahko preseneti dejstvo,  da te vesolje obožuje. Ta občutek ljubezni bo ustvarilo občutek osebne pomembnosti, ki vam bo omogočila, da prenesete vse ovire v vašem vsakdanjem življenju. Ko začnete verjeti vase, takrat bodo vsi začeli verjeti v vas in vaše sposobnosti. Ta kamen vam pomaga na poti vračanja k Sebi in poudariti spodobnosti ter lastnosti. ki vas naredijo unikatne.

Z zagotavljanjem notranjega miru, vam bo ta kamen omogočil, da postanete duhovno osredotočeni in tako močni znotraj, da nič v fizičnem svetu ne more zmotiti vašega ritma. Jagodni Kremen bo prinesel z njim tudi energije prijateljstva in kmalu boste lahko kar veliko novih prijateljev z ljudmi, ki jih niste pričakovali. Kremenovi kamni prenašajo močne vibracije pozitivne energije in so odlični ojačevalni kamni. To pomeni, da pomagajo krepiti moč vibracij drugih kamnov in povečati moč naših lastnih elektromagnetnih polj.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.