Obesek Makrame Angel Aura

32,50 

Obesek je oblike srca, velikosti 3 x 2 cm, debeline tudi nekje 1,5 cm. Je zelo lepo barvno odseven in AAA kvalitete.

Je lahkoten za nositi in visi na bombažni vrvici, ki se lahko po dolžini prilagaja. Priporočam izogib vode, kamni je pretirano ne marajo. Na voljo je samo eden, ki je na sliki.

Kristal se prečisti enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega).

Vse pravice pridržane.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Aqua angel aura quartz so kristali z zelo visokimi vibracijami, ki jih naredijo glavne zdravilce za vsako stanje. Ta kristal lahko očisti in izboljša tvoje organe in stimulira različne sisteme v tvojem telesu z visoko stopnjo življenjske sile. Ko prvič zagledaš kremen aqua aura, si ne moreš pomagati, da te ne očara njena blesteča iridescenca. Aqua Aura se imenuje tako kamen uspeha kot kamen obilja. Govori se, da bo privabila uspeh vsem, ki ga uporabljajo ali nosijo in jim pomagala razumeti njihov uspeh. 

Za začetek, ta kristal lahko stimulira tvojo čakro v grlu, kar bo izboljšalo tvojo komunikacijo. Če ste se vedno bali za izražanje svojih misli ali govoriti, ko je priložnost prav tam pred vami, je Aqua aura quartz kamen, ki vam lahko pomaga komunicirati bolj efektivno. Tako tudi daješ glas svoji Duši in jo predstaviš. Zato se najpogosteje uporablja pri zdravljenju in meditaciji. Aqua aura quartz vam lahko pomaga priti do resnice vaših čustev. Pomaga tudi uravnavati čustvene skrajnosti, tako da so vaša čustva usklajena in očiščena.

Aqua Aura je izjemno orodje za ljudi, ki želijo povečati svojo psihična znanja in ozaveščenost.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.