Obesek Makrame Labradorit

39,00 

Obesek je oblike srca, velikosti 3 x3 cm, debeline tudi nekje 2 cm. Je zelo lepo modro odseven in AAA kvalitete. Kamen je poliran, je pa tudi nekje surov (deluje poškodovan, čeprav ni).  Zelo so posebni in unikatni, tudi neponovljivi.

Je lahkoten za nositi in verižica je priložena. Ob nakupu bo izbran intuitivno za stranko (razen, če stranka, ki pride do nakupa prva, izrazi jasno željo katerega želi). Kristal se prečisti enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega).

Vse pravice pridržane.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji, da se lahko vidijo detajli.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

To je kamen, ki vam bo pomagal postati oseba, katera ste v resnici. Izrazil bo vaš resnični Jaz. Očisti čakre ter slabe navade, misli in občutke, ki preprečujejo, da bi dosegli svoj polni potencial. Je kristal, ki lahko močno vpliva na človekovo ljubezensko življenje.

Prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše. Je kristal ezoteričnega znanja. Istočasno pomaga premagati strah in druga negativna čustva, ki izvirajo iz prejšnjih življenj. Labradorit je zelo primeren za duhovno prizemljene, saj jih podpira in odpravlja strah na njihovi poti. Je kamen zaščite in je zelo primeren za otroke.

Mavrični labradorit je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije. Predstavlja oviro prelivanju negativnih energij med zdravljenjem. Usklajuje fizično in eterično telo ter omogoča dostop k duhovnim namenom. Odpira zavest in utemeljuje duhovne energije v fizično telo. Spodbuja intuicijo in psihična darila, vključno umetnost »pravega trenutka«, prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.