Obesek Šivino oko (školjka)

32,50 

Obesek je srčkaste oblike, velikosti 4 x 3 cm, debeline tudi nekje 2 cm. Je zelo lepo odseven in AAA kvalitete.

Je lahkoten za nositi in visi na bombažni vrvici, ki se lahko po dolžini prilagaja. Priporočam izogib vode, kamni je pretirano ne marajo. Na voljo sta 2  na sliki. Ob nakupu bo izbran intuitivno za stranko (razen, če stranka, ki pride do nakupa prva, izrazi jasno željo katerega želi).

Kristal se prečisti enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega).

Vse pravice pridržane.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Šivino oko pomaga razložiti človekovo pot do nesmrtne božanskosti. Pomaga tudi pri razvijanju zavedanja božanskega, ne da bi pri tem izgubil povezavo z zemljo. Ta lupina naj bi zaščitila vaše bogastvo in prinesla srečo. Shiva oko preoblikuje fizično telo v telo svetlobe. Odličen kamen za povečanje ustvarjalnosti in prebuditi tisti občutek avanture. Izganja strahove in negotovosti, hkrati pa ščiti pred zlom. Shiva oko je tudi odličen kamen za pomiritev preaktivnega uma in energijo domišljije.

Šiva očesne lupine, znane tudi kot pacifiško mačje oko, najdemo na morskem dnu Tajske, Indonezije in Avstralije. Služi kot zaščitna prevleka za mehkobo znotraj polža, simbolično velja tudi za vrata v nezavedno, ki se odpirajo, da razkrijejo polno moč čakre tretjega očesa.

Šivino oko nežno neguje in deluje kot seme za prihodnje generacije. Nekateri verjamejo, da šepetanje modrosti v to lupino, to znanje prenaša na otroke, ki se še niso rodili. Predstavlja tok življenja, ki združuje duhovno znanje z vizualizacijo in pomaga doseči nove ravni zavesti.

Šiva oko simbolizira ustvarjanje, uničenje, duhovno znanje in preobrazbo. Njegov spiralni vzorec ponazarja večnost, razumevanje in medsebojno povezanost vseh stvari. Ta lupina, postavljena na Tretje oko, naj bi nam pomagala, da se povežemo z univerzalnim umom, Božanskim in našim najvišjim jazom. Predstavlja modrost in nam pomaga pogledati onkraj očitnega, da globlje vidimo in razumemo, s čim se srečujemo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.