Zapestnica Oro Verde

28,50 

Zapestnica Oro Verde je namenjena tistim, ki si želijo s srcem in umom, uravnovešeno potovati skozi svoje Življenje. Sta kamna srčnega obilja in blagoslovov. Zaradi obilice Unakita, je poudarek na področju srčne čakre – v smeri, kjer smo pozabili na sebe in smo se predvsem prepustili, da živimo sebe skozi oči okolice. Zato je pomembno, da se naučimo začutiti Sebe skozi svoje oči, z lastnimi občutki. Pomembno je, da čas, ki nam je dan, ki smo si ga izbrali, izživimo tako, da ničesar ne obžalujemo. Da, ko pogledamo nazaj, ne bi želeli ničesar sprememniti in obenem čutimo hvaležnost, istočasno tudi ponos, da smo uspeli ohraniti našo esenco v jedru našega Življenja. 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. (ob naročilu lahko v opombah napišete želen obseg in zapestnico prilagodimo). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Oba kristala sta premera 8 mm in sta polirana. Unakit vsebuje ralične odtenke, tako da si kamni med seboj niso podobni. Vsaka zapestnica je tako unikat (slika je le usmeritev). Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Limonin kremen, znan tudi kot Oro Verde (Zeleno zlato),  je kamen dobre sreče in sreče, to nas opominja, da upoštevamo svoje blagoslove in prinaša nove priložnosti za obilje. Pomaga nam pri ohranjanju smeri, premagovanju ovir in sprejemanju odločitev s samozavestjo. Pomaga lahko pri postavljanju ustreznih čustvenih mej in jih jasno vzdržuje. Prinaša optimizem in sposobnost jasnega in hitrega razmišljanja. Ker je rumena barva povezana z jasnostjo, komunikacijo in srečo, naj bi limonin kremen pomagal uravnotežiti in okrepiti te vidike.
Uporablja se pri meditaciji, pomaga pri zbranost in odpira spomin. Podpira čakro tretjega očesa, prav tako kronsko čakro.

Unakit ima edinstveno in občutljivo energijo, ki združuje vzgojo in rast, ki jo simbolizira zelena, z ljubeznijo in nedolžnostjo, ki jo simbolizira rožnata. Čustvene zdravilne lastnosti Unakita so neverjetno močne zaradi edinstvene kombinacije rožnatega Feldspara in zelenega Epidota. Njegov pravi namen je, da vzdržujete ravnotežje med vašimi čustvenimi in duhovnimi telesi. Unakit naj bi bil kamen vizije, ki odpira tretje oko in je koristen za pridobivanje ljubezni in obilja. 

Unakite je povezan z dvema čakrama: s tretjim očesom (intuicija, vpogled in jasnost) ter s srčno čakro (sposobnost uravnoteženja čustev). 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.