Pi kamen – Črni Oniks

23,00 

Pi kamen me je navdušil, ko sem ga prejela pri Iniciacijah Munay-ki. Teh devet obredov iniciacije (Munaj Ki) so energijski prenosi, dani kot šamanske iniciacije za zaščito, zdravljenje in povezavo z zemljo, predniki, gorami, zvezdami, starodavnimi rodovi varuhov zemlje in čas, ki prihaja. Ko nosite svoj pi-kamen na srčni čakri (v času, v katerem prejemate obrede, in kadar koli po tem), gradite svojo osebno medicino, moč in modrost.

Pi-kamen predstavlja našo moč in sposobnost biti most med manifestnim in nemanifestnim svetom; je ključ do hiperdimenzionalne matrice. Pi-kamni so okrogle oblike, z luknjo na sredini. Pi kamni segajo v čas Inkov in so simbol naših svetlobnih teles in energetskega vesolja. Uporabljali so jih Inki pri šamanskih iniciacijah Munay-ki. Njihova geometrijska oblika se imenuje Torus in simbolizirajo krožno pot, ki ji sonce sledi na nebu. Luknja na sredini predstavlja načelo absolutne enosti. Simbolizira večno enotnost vseh stvari – krog življenja, smrti in ponovnega rojstva. V mnogih starodavnih kulturah so pi kamne uporabljali kot zvezdna vrata in energijske ključe. So močno orodje pri učenju in zdravljenju.  

Kamen je premera 30 mm, je poliran in celovit. Vrvica je dodana (črna, siva bež, temno modra – intuitivno izbrana –  1 dolžina). Na voljo le ta na sliki.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Duhovni pomen Oniksa je, da je ” dragulj Saturna.” Saturn je planet karme, ki je vladar univerzalnega zakona vzroka in posledice.  Vsak učinek, ki ga vidite v svojem zunanjem svetu, je sprožil določen vzrok, ki ga je ustvaril vaš duševni ali notranji svet. Vsaka vaša misel, beseda ali dejanje (“vzrok”) je sprožilo določeno vrsto manifestacij, ki so se sčasoma uresničile v vaši resničnosti.  Energija, ki jo vložite, je energija, ki jo boste prejeli v zameno, “dobra” ali “slaba”.” To je koncept karme.

Črni oniks je odličen kamen, da se znebite negativnih zaznav. Ta kamen vam bo dal smernice za dosego vseh vaših ciljev in za izpolnitev vaših nalog. Oniks bo pritegnil srečo in zadovoljstvo ter vas osvobodil bolečine vaših čustvenih ran. Oniks daje moč. Zagotavlja podporo v težkih ali nejasnih okoliščinah in v času velikega duševnega ali telesnega stresa. Z večjo močjo centrira našo energijo in usklajenost, omogoča dostop do višje smernice ter nas povezuje s celoto. Popelje nas lahko naprej, da z njegovo sposobnostjo vidimo prihodnost. Dana nam je osebna moč. Omogoča nam, da postanemo mojstri svoje usode. Ta kamen spodbuja moč, odločnost in vzdržljivost. Pomaga pri pridobivanju izkušenj, vsiljuje samozavest in nam pomaga, da smo umirjeni v naši okolici.

Oniks, je skrivnostni kamen, znan po shranjevanju veliko starih spominov. Je popoln kamen za čiščenje slabe karme in zdravljenje od žalosti in žalosti. Črni oniks se lahko uporablja za regresijsko zdravljenje preteklega življenja, dostop do vaših Akaških zapisov in ozaveščanje o tem, katere karmične vzorce in vedenja je treba očistiti. Kot črni kamen ima oniks veliko povezav z našo zemljo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.