Pi kamen – Indijski Ahat

33,00 

Pi kamen me je navdušil, ko sem ga prejela pri Iniciacijah Munay-ki. Teh devet obredov iniciacije (Munaj Ki) so energijski prenosi, dani kot šamanske iniciacije za zaščito, zdravljenje in povezavo z zemljo, predniki, gorami, zvezdami, starodavnimi rodovi varuhov zemlje in čas, ki prihaja. Ko nosite svoj pi-kamen na srčni čakri (v času, v katerem prejemate obrede, in kadar koli po tem), gradite svojo osebno medicino, moč in modrost.

Pi-kamen predstavlja našo moč in sposobnost biti most med manifestnim in nemanifestnim svetom; je ključ do hiperdimenzionalne matrice. Pi-kamni so okrogle oblike, z luknjo na sredini. Pi kamni segajo v čas Inkov in so simbol naših svetlobnih teles in energetskega vesolja. Uporabljali so jih Inki pri šamanskih iniciacijah Munay-ki. Njihova geometrijska oblika se imenuje Torus in simbolizirajo krožno pot, ki ji sonce sledi na nebu. Luknja na sredini predstavlja načelo absolutne enosti. Simbolizira večno enotnost vseh stvari – krog življenja, smrti in ponovnega rojstva. V mnogih starodavnih kulturah so pi kamne uporabljali kot zvezdna vrata in energijske ključe. So močno orodje pri učenju in zdravljenju.  

Kamen je premera 40 mm, je poliran in celovit. Vrvica je dodana (črna, siva bež, temno modra – intuitivno izbrana –  1 dolžina). Če želite si ga lahko sami izberete, tako da v opombo napišete katerega želite (kateri je na naslovni sliki).

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Indijski ahat, znan kot kamen večnosti, prinaša tolažbo ideji staranja z vedno večjo notranjo lepoto, modrostjo in hvaležnostjo za vse, kar je in bo. Pomaga sprostiti stara čustva in prinaša pozitiven pogled na življenje. V srce prinaša pomirjujoče in mirne vibracije.

Indijski ahat ima vse odtenke spodnjih čaker, ki delujejo v srcu vse do korena. Korenka čakra je seme varnosti in ljubezni do sebe – ko je v ravnovesju, človek začuti svojo moč. Če se pomaknemo do sakralne, je to steblo ustvarjalnosti in strasti. Ko se človek nauči ljubiti sebe, lahko bolj kreativno izrazi svojo umetnost in strasti. Vse to pomaga odpreti se v srcu, da začnemoljubiti sebe in odseve, ki jih oddajamo v svet.

V Indiji ta sveti kristal teče po reki in se napolni z močjo lune. Voda in mesečina oblikujeta energijo kristala. Indijski ahat je v indijski kulturi cenjen kot kamen Rishis, Sadhus, in Fakirs (modreci). Pravijo, da ima mistične moči, ki so bile v starodavnih spisih že dolgo izgubljene. Sveti možje nosijo Indijski ahat do danes zaradi svoje božanskosti. Je močan ahat za samoodkrivanje.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.