Pi kamen – Tigrovo oko

23,00 

Pi kamen me je navdušil, ko sem ga prejela pri Iniciacijah Munay-ki. Teh devet obredov iniciacije (Munaj Ki) so energijski prenosi, dani kot šamanske iniciacije za zaščito, zdravljenje in povezavo z zemljo, predniki, gorami, zvezdami, starodavnimi rodovi varuhov zemlje in čas, ki prihaja. Ko nosite svoj pi-kamen na srčni čakri (v času, v katerem prejemate obrede, in kadar koli po tem), gradite svojo osebno medicino, moč in modrost.

Pi-kamen predstavlja našo moč in sposobnost biti most med manifestnim in nemanifestnim svetom; je ključ do hiperdimenzionalne matrice. Pi-kamni so okrogle oblike, z luknjo na sredini. Pi kamni segajo v čas Inkov in so simbol naših svetlobnih teles in energetskega vesolja. Uporabljali so jih Inki pri šamanskih iniciacijah Munay-ki. Njihova geometrijska oblika se imenuje Torus in simbolizirajo krožno pot, ki ji sonce sledi na nebu. Luknja na sredini predstavlja načelo absolutne enosti. Simbolizira večno enotnost vseh stvari – krog življenja, smrti in ponovnega rojstva. V mnogih starodavnih kulturah so pi kamne uporabljali kot zvezdna vrata in energijske ključe. So močno orodje pri učenju in zdravljenju.  

Kamen je premera 30 mm, je poliran in celovit. Vrvica je dodana (črna, siva bež, temno modra – intuitivno izbrana –  1 dolžina). Na voljo le ta na sliki.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Kristalni pomen Tigrovega očesa dobi svoje zdravilne lastnosti iz kombinacije elementov sonca in zemlje. To je tisto, kar mu daje zemeljske in navdihujoče vibracije. Podobno kot tigrove črte ima tudi kristal tigrovega očesa videz, ki ustreza njegovi močni energiji. Njegova drzna obarvanost je prav tako drzna kot zdravilne lastnosti, ki delujejo na uravnoteženje strupenih čustev in ustvarjajo pozitivne duševne premike.

Tigrovo oko predstavlja moč, pogum in neustrašnost tigra, ki so ga častili skozi zgodovino in po vsem svetu. Tigrovo oko je član kremenčeve družine in ga častijo že stoletja. Ima veliko pomenov, vendar ga najpogosteje vidimo kot kamen, ki prinaša pogum, moč, zaščito in pomaga sidrati in prizemljiti. Tigrovo oko je kamen poguma, moči in zaščite. Daje nam sposobnost, da ohranimo svojo prisotnost in moč v tem fizičnem svetu. Tigrovo oko ščiti tudi pred zlim očesom in lahko odstrani negativne energije.

Je kamen zdravja in vitalnosti. Tigrovo oko se nanaša na planet Mars, uravnava sončni pleksus, srce in čakre tretjega očesa. Spodbuja tudi psihične sposobnosti in nas povezuje z višjimi energijami.  Pomaga nam, da se sami odločamo zase in ne le reagiramo na zunanje vplive; to nam omogoča, da smo bolj odgovorni zase. Verjame se tudi, da prinaša uspeh v ljubezni, bogastvu in sreči.

Pomen kamna Tigrovega očesa je zelo motivacijski in vas potisne, da se premaknete mimo vseh meja, ki ste si jih zastavili. Izziva vas, da raziščete neznano v življenju, tudi če vam postane neprijetno. Ko začnete čutiti strah ali negotovost, vas bo pomen in uporaba Tigrovega očesa spomnila na vašo notranjo moč in sposobnost. To povečanje samozavesti vam omogoča, da vztrajate, tudi če bi bilo lažje ali varneje odnehati. Napolnjen z odločnostjo, kamen Tigrovega očesa pomaga, da se spomnite, da ste lahko uspešni v vsem, kar ste si zadali.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.