Kristal Roževec – prstan Upanja!

18,50 

Imam Upanje celotnega Sveta!

Prstan je velikosti – premera 12mm in se lahko prilagaja glede na obseg prsta. Osnova prstana je po dobaviteljevem opisu iz nerjavčega jekla, tako da voda ni problem. Kristal je na podlogo prilepljen. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane! 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Upanje se velikokrat v naši družbi šteje kot nepraktično in naivno. Vendar je Upanje nadvse naravno, saj je zakoreninjeno v naši bistveni naravi. Naša zavest je polje neskončnih možnosti, vir neomejene ustvarjalnosti. Ker upanje izvira iz tega kraja brezmejne energije in inteligence, potem je močna in resnična. Zato, ker izvira in živi v nas.

Prstan Upanja! je nastal kot (vzrok) posledica močne meditacije, ki me je peljala v globino, srž, kjer Vse, kar je, preprosto samo je. Naš Um, ki se upira naravnemu toku, nas želi prepričati, da smo česa nevredni in Upanje zavrže. Kamen Roževec (Rose quartz) očisti in odpre srce na vseh ravneh. Je najboljši zdravitelj na čustvenem področju. Njegova vibracija prinaša mir naravnost v srce. Prebuja zaupanje in harmonijo v odnosih ter brezpogojno ljubezen. Čisti in odpira srčno čakro.

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristal Roževec – prstan Upanja!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja