Zapestnica Sat-Chit-Ananda

20,50 

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Obseg zapestnice je narejen na cca 18,6 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice). Sat-Chit-Ananda so besede, ki se iz Sanskrita prevajajo v  *being-consciousness-bliss* – biti, zavest in blažen.  V tej kombinaciji kažejo na to, da Spoznamo in Sprejmemo Sebe, točno takšne, kot smo – brez opravičil in pojasnjevanj. S tem razvijamo in krepimo Zavest. Posledično dosežemo stanje blaženosti, ker se v svojem Življenju počutimo Dobro. Udobno. Stanje, ki ga opisujejo kot Sreča. Dejansko pa le pomeni našo pot, kjer smo s pomočjo svojih Odločitev zavzeli Pravo mesto v svojem življenju.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Zlat Hematit je premera 6mm in je facetiran. Karneol in belo-siv-mlečenAhat sta polirana in premera 8mm. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Karneol je pisan kremen iz sorte Chalcedony. Ponavadi je v rdeči oranžni, rožnati in rjavi barvi, pogosto pa je prosojen kamen. Ugotovili boste, da se z ljubeznijo odzivate na druge, vendar pa ostajate trdnejši v svojem položaju, ko napredujete v svetu. Karneol nas prizemljuje in sidra v sedanjost. Je stabilizacijski kamen z visoko energijo in je odličen za ponovno vzpostavitev vitalnosti in motivacije. Spodbuja ustvarjalnost. Ima sposobnost, da očisti druge kamne.
Karneol omogoča sprejemanje življenjskih ciklusov. Daje pogum, spodbuja pozitivne življenjske izbire, razprši brezvoljnost ter nas motivira za uspeh v poslih in drugih zadevah. Uporaben je za premagovanje zlorab vseh vrst. Pomaga nam, da zaupamo v sebe in svoje zaznave. Potopi se v tisto, kar nas žene. Premaga negativno pogojevanje in spodbuja odločnost.

Ahat je zelo stabilen, zemeljski kristal. Vzpostavlja čustveno, fizično in intelektualno ravnotežje. Pomaga pri centriranju in stabiliziranju telesne energije. Usklajuje jin in jang ter pozitivne in negativne energije. Zelo pomirja, deluje počasi, vendar prinaša veliko moč. Skozi več plasti lahko prinese skrite informacije na svetlobo. Omogoča nam sprejeti sebe. Gradi samozavest. Pomaga pri analiziranju samega sebe in zaznavanju skritih okoliščin. Izboljšuje koncentracijo, zaznavanje in analitične sposobnosti, ki vodijo do praktičnih rešitev. Spodbuja nas, da govorimo resnico. Obuja spomine. Zdravi notranjo jezo, spodbuja ljubezen in daje pogum za začetek nečesa novega. Koristen je za vse vrste čustvenih travm. Ustvarja občutek varnosti in zaščite. Raztopi notranje napetosti. Ahat spodbuja tiho premišljevanje in nas prilagaja življenjskim izkušnjam, ki vodijo k duhovni rasti in notranji stabilnosti.

Zlat Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Sat-Chit-Ananda”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja