Zapestnica Ananta Divina

19,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Obseg zapestnice je narejen na cca 19 cm. Primerna za ljudi, ki si želijo odpreti in verjeti v nekaj več. Beseda Ananta v Sanskritu pomeni Neskončna. Divina v prevodu pomeni Božanstvena. Namenjena Boginjam, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

»To imenujem tišina. Nekateri ljudje govorijo o sebi, ljubezni ali polnosti. Pravzaprav je življenje samo. «
~ Gangaji

Življenje iz srca je neverjetno sproščujoče. Ko živite iz srca, se začnete dotikati univerzalne izkušnje ljubezni. Ljubezen je vir vsega – tkanine, ki sestavlja naš obstoj. Seveda, v oceanu je veliko valov, toda vsi so sestavljeni iz iste stvari. Igrajte se s prepuščanjem svojega individualnega jaza in živite iz večnega morja ljubezni.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Zelen Žad in Roževec sta velikosti 6mm, belo-prozoren Žad je premera 8mm.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja. Pomaga osvoboditi čustva, zlasti razdražljivost.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Na Kitajskem je žad predstavljal standard moralnosti. Konfucij je zaključil, da ima žad 11 vrlin, vključujoč dobrohotnost, zvestobo, bonton, modrost in iskrenost. Na čustveni ravni zeleni žad odpravlja razdražljivost in pomaga, kadar ste pod stresom. Na duhovni ravni pomaga, da uresničimo svoje cilje in vizije in postanemo tisto, kar smo si vedno želeli. Omogoča nam razvijati duhovnost. Podpira in neguje, prinaša spokojnost in s svojo božajočo in prijazno energijo čisti vaše energijsko polje. Lahko bi rekli, da ima precej podobno vlogo kot snopič, ki ga povežemo iz žajbljevih listov, ga smodimo in z dimom čistimo prostore. Že samo občutek, ki ga daje žad, nas privzdigne in razbremeni, s svojo energijo pa ta kamen boža tudi našo dušo.

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Ananta Divina”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja