Zapestnica Asurya

19,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 19 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Asurya se iz Sanskrita prevaja v “incorporeal , spiritual , divine” – torej breztežno/breztelesno, duhovno, božansko.  Z razlago, da smo neskončna bitja, naša esenca je polna svetlobe, zato fizično telo nenehno išče nova znanja duhovnega sveta, da se fizično približamo temu, kar v Resnici Smo. Duša. Brez teže, duhovna, Božanska.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kamni so velikosti 8mm.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rubinast Zoisit ima močno duhovno naravo, ki bo prav tako pomagala vaši zavesti in duhovnemu učenju. Omogočil vam bo dostop do spomina vašega duše, saj je duhovni kamen in zelo močno orodje za vsakogar, ki si želi ponovno oživiti lastno duhovnost. Edinstvena harmonija barv kamna tudi simbolizira občutek blaženosti, ki ga lahko uživate v življenju, ko si dovolite, da se sprostite in spustite.

Ustvarite življenje, ki ga želite, in ne dovolite, da bi vaše delo ali druge odgovornosti preprečile, da bi uživali v življenju! Rubinast Zoisit vam bo dal energijo zdravljenja, ki vam bo pomagala izpustiti zatrto jezo ali občutke sabotaže. Preteklost je preteklost in vse, kar pripada preteklosti, ne bi smelo biti več v vašem srcu. Energije Rubinastega Zoisita vam bodo pomagale prinesiti ta skrita občutja na površje in jih na koncu izpustiti iz svojega srca. Ima močne življenjske sile, ki omogočajo učinkovito zdravljenje. 

Rubinast Zoisit je odlična kombinacija energije in barve, zaradi česar je eden od najbolj plemenitih in veličastnih kamnov vseh kamnov. Povezuje zeleno barvo Zoisita in škrlatno barvo Rubina. Pogosto vključuje črne lise Tschermakite, ki bodo vidne tudi v kamnu. Ime kamna prihaja iz besede Masai, kar pomeni zeleno. Velike nanosov Ruby Zoisita najdemo v Indiji in Zambiji.

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.