Zapestnica Utrip Srca

77,00 

Zapestnica Potovanja srca. Zato, da začutimo svojo srčno energijo, odpremo srčno čakro in povrnemo auri sijaj.  Turmalin je tako veličasten in močan čistilec čustvenih ran, da ga preprosto moramo imeti ob sebi. V povezavi z Oceanskih jaspisom, nas pelje po poti čutenja, osebne moči in da se prepustimo toku srca. Pustimo tudi svojemu občutku, srcu, da izbira poti, ne samo naš um. Uravnovesimo ju, povežimo ju. Naj sije energija srca!

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Obsega ne gre spreminjati pri teh zapestnicah, ker so nanizane z občutkom, vodene.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Zapestnica je sestavljena iz poliranega Turmalina  – velikosti 9 mm. Oceanski jaspis je facetiran, nanizan intuitivno, različnih barv – velikosti 8 mm. Hematit je črn, prav taki facetiran in velikosti 8mm. Vsi kamni so AAA kvalitete.

Kristali so izbrani popolnoma intuitivno in ker je vsak kamen zase že popolna umetnina, nobena zapestnica ne more biti podobna drugi in je Unikatna.

Slikano pod belo svetlobo (da lahko pokažemo podrobnosti kamna, ki se drugače ne bi videle), zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

“Lubenica” Turmalin je zelo močan srčni kamen, ki pomaga umiriti in pomiriti tvoja čustva. Pomaga pri dostopu in odklepanju najglobljih delov srca, očisti in pozdravi vse čustvene rane. “Lubenica” Turmalin je popoln kamen za boj proti tesnobi in depresiji. Ta kamen ponuja pot do svetlobe in ljubezni ter pomaga ljudem ohraniti tiste občutke, da so bolj drzni, z več dnevne energije, samo-ljubezni in zaupanja.

Zapri oči in dovoli, da zdravilna vibracija iz tega kamna napolni tvojo auro z vsakim utripom tvojega srca. Po vsem telesu je lahko čutiti močan občutek umirjanja, hladilne energije, pa tudi srce, ki upočasnjuje normalno hitrost. To bo pomagalo pri celjenju čustvenega telesa in pomlajevanju tvoje življenjske sile. Če bomo nenehno nosili te negativne uteži, ne bomo nikoli napredovali od žalovanja, travme ali čustvene bolečine.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Ta kristal zdravi tako, da vam pomaga ozavestiti vzroke za zastalo energijo. Pomaga vam razumeti čustvene in duševne vzorce, ki povzročajo telesna neravnovesja, in pripomore k temu, da se jim odrečete in si povrnete zdravje. Pomaga vam, da modro izkoristite Indigo in kristalnim otrokom bo koristilo razumevanje, ki jim ga ponuja ta kristal to zdravilno moč, saj boste lahko le tako pomagali sebi in drugim. Turmalin vam, ne glede na to, ali je zeleni, čmi in kakšne druge barve, pomaga ozemljiti vesoljne zakone na Zemlji in preoblikovati omejena človeška prepričanje v širše zavedanje stvarnosti. 

Oceanski jaspis vas podpira na poti, da živite srečno in izpolnjeno življenje. Čeprav vsi doživljamo vzpone in padce, Jaspis uči potovanja s tokom.  Eden izmed najmočnejših namenov, ki jih oddaja je skrb zase. Mehka, ljubeča energija tega kamna vas spodbuja, da ravnate s saboj s prijaznostjo in ljubeznijo.
Oceanski Jaspis vas bo povabil, da odprete svoje pomirjujoče energije, dihate v svojem bistvu,  priznate svojo nežno moč, in da odložite svoje breme. Prinaša mir in dovoljuje, da spustite sami sebe, tako da ste fizično in duhovno prisotni .Ta kamen pooseblja srečo, veselje in vse dobre stvari v življenju. V energijah Oceanskega Jaspisa privabljate vse vrste pozitivnih in in obogatenih vibracij. Oceanski Jaspis je kamen moči. Navdihnila vas bo, da premagate svoje izzive in kljub težavam ostanete pozitivni. Spomnil vas bo, da imate notranjo moč, da premagate tiste, ki vas želijo držati v nemoči in pri tleh.
Oceanski Jaspis pomaga, da razumete ter Sprejmete Sebe in Svojo Moč.
Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.