Akcija

Zapestnica Aurora

32,50  21,80 

Zapestnica Aurora je dobila ime po Polarnem siju zaradi odsevnosti in svetlobnih lis kamna Sokolje oko. Pod kotom oddaja modre svetlikave lise in po številu tvori navidezen Pentagram. Namenjena je vpogledu navznoter in povezovanju čaker. Sokolje oko je premera 12 mm, vijoličen Ametist je premera 8 mm in sta oba polirana, vmes med njima pa svojo svetlobo oddaja zeleni Ahat, velikosti 4 mm in je facetiran, zato je tudi svetlikajoč.

Spororčilo zapestnice: “Negujte svetlobo v sebi, tisto, s katero ste se rodili in je vedno v vas, čeprav ste morda mnenja, da vas je zapustila. Ni vas. Tukaj je, začutite, sledite, živite.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Ta prelep, prosojen, globok zelen kamen najdemo že pri Egipčanih. Zeleni Ahat je čudovit, ker aktivira čakre iz srčne čakre navzgor. Lahko vzpostavi in uravnovesi avrino polje, ki daje stabilnost in ravnotežje. Domnevno zmanjšuje frustracijo in upočasnjuje presnovo, pomirja jezo in vznemirjenost. Danes, ne samo, da še vedno priljubljena za umetniške predmete in nakit, tudi industrija “ljubi” ahate zaradi svoje trdote in odpornosti na kemikalije. V skladu s sodobnimi zdravilci, ki uporabljajo kamne na zdravljenje,  saj zeleni ahat poveča sočutje, velikodušnost in izostri čut za pravičnost – skupaj s krepitvijo duševne in čustvene prožnosti, izboljšanja odločanja in reševanja sporov.

Kamen Sokolje oko je vrsta makro-kristalnega kremena. Je kamen zaščite, ki ga pogosto uporabljajo potniki. Lahko se uporablja tudi za zaščito pred negativno energijo drugih ljudi. Povezan je z planetom Jupiter in astrološkim znakom Strelca. Njegova energija je znana po tem, da pomaga uravnotežiti avro. Dal vam bodo jasnost, osredotočenost in globlji vpogled v vaše izkušnje, tako dobre kot slabe. S svojo mirnostjo vam bo pomagal razjasniti vaša čustva in jih tudi uravnovesiti. Odprl bo vašo avro, razložil, kar je v vašem srcu, in očistil vaše misli, tako da boste pripravljeni sprejeti univerzalne resnice. Ta kamen bo odstranil vse oblike ustvarjalnih blokad in povečal vašo ustvarjalnost. Ta kamen je povezan z grleno čakro in njena energija bo spodbudila učinkovito komunikacijo. 

Vibracije tega kamna vam bodo pomagale, da ostanete pošteni do sebe in da se boste držali svoje osebne resnice.

Ametist je zelo močen in zaščitni kamen z visoko duhovno vibracijo. Varuje nas pred psihičnim napadom. Energije spreminja v ljubezen. Blokira zemeljske strese in pomirja negativne energije okolja. Ametist pomirja ali spodbuja um. Pri meditiranju nam omogoča, da damo misli na stran in se prepustimo tišini in globljemu razumevanju. Z njegovo pomočjo se počutimo bolj osredotočeni in imamo nadzor nad svojo sposobnostjo. Povečuje prilagajanje novim idejam ter povezuje vzrok z učinkom.
Ametist olajša proces odločanja. Pri duševnem razvoju pomirja in sintetizira, pomaga pri prenosu živčnih signalov skozi možgane. To je koristno, kadar imamo probleme z nespečnostjo, ki jo povzroča pretirano dejaven um. Ščiti nas pred ponavljajočimi se nočnimi morami. Ta kristal izboljšuje spomin in motivacijo. Pomaga nam lahko, da se spomnimo in razumemo sanje ter omogoča vizualizacijo postopka.
Ametist išče ravnotežje med vzponi in padci, spodbuja čustveno centriranje. Ametist je eden izmed najbolj duhovnih kamnov. Spodbuja ljubezen do božanskega, spodbuja nesebičnost in duhovno modrost.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.