Zapestnica Avra

19,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 20-21 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.   Avra je energijsko polje, ki nas obdaja. Sestavljena je iz večih plasti, nematerialnih teles ki sevajo barvne valove. Te barve pomagajo pri čiščenju in obnavljanju energijskega polja.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Ametist je zelo močen in zaščitni kamen z visoko duhovno vibracijo. Varuje nas pred psihičnim napadom. Energije spreminja v ljubezen. Blokira zemeljske strese in pomirja negativne energije okolja.  Ametist pomirja ali spodbuja um. Pri meditiranju nam omogoča, da damo misli na stran in se prepustimo tišini in globljemu razumevanju. Z njegovo pomočjo se počutimo bolj osredotočeni in imamo nadzor nad svojo sposobnostjo. Povečuje prilagajanje novim idejam ter povezuje vzrok z učinkom.
Ametist olajša proces odločanja. Pri duševnem razvoju pomirja in sintetizira, pomaga pri prenosu živčnih signalov skozi možgane. To je koristno, kadar imamo probleme z nespečnostjo, ki jo povzroča pretirano dejaven um. Ščiti nas pred ponavljajočimi se nočnimi morami. Ta kristal izboljšuje spomin in motivacijo. Pomaga nam lahko, da se spomnimo in razumemo sanje ter omogoča vizualizacijo postopka.
Ametist išče ravnotežje med vzponi in padci, spodbuja čustveno centriranje. Ametist je eden izmed najbolj duhovnih kamnov. Spodbuja ljubezen do božanskega, spodbuja nesebičnost in duhovno modrost.

Korala je znana kot kamen miru in preobrazbe. Podpiral  vas bo v obdobju spreminjanja in preobrazbe. Pokazal vam bo, kako bi morali ceniti preteklost, vendar zreti v prihodnost. Starodavne civilizacije so v veliki meri uporabljale koralo za medicinske namene. Pomaga umiriti um, spodbuditi intuicijo in olajšati čustveno zdravljenje. Hrani kri in okrepi okostje. Ta kamen tudi spodbuja regeneracijo tkiva pri hranjenju krvnih celic. Poleg tega pomaga pri sproščanju nečistoč iz mišičnega sistema, medtem ko zdravi motnje ledvic, mehurja in ščitnice.

Bela koral se lahko uporablja za odpiranje in čiščenje kronske čakre in poravnavo glavnih čaker telesa z energijo eterične ravnine. Bela koral zagotavlja povezavo z eterično ravnino, ki spodbuja energijski tok, tako da odstrani energijske blokade v fizičnem telesu ter napolni vse praznine v vaši auri. 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Avra”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja