Zapestnica Blaginje

37,50 

Zapestnica Blaginje je sestavljena iz izbranih kamnov, ki prečiščujejo, dvigujejo in dajejo pogum za nove začetke. Vsak od nas se je že kdaj znašel na “novem začetku”, ker stara pot ni prinašala želenih rezultatov in pri tem so potrebni velika vera, pogum in samozaupanje, kar kombinacija teh kamnov izrazito podpira. Blaginja ni vedno samo denar – lahko je osebno zadovoljstvo, svoboda, samoizpolnitev, živeti svoje sanje… in vse to prinese tudi materialno blaginjo. Temu je namenjena Zapestnica Blaginje – novemu začetku, sestavljanju kock in osebnim zmagam, ki ga delo na sebi vedno znova prinese.

Zapestnica je sestavljena iz raznobarvnega Bocvanskega Ahata (facetiranega 7*8 mm), poliranega Roževca (6 mm), rožnato – belega facetiranega Opala (kocka 4*4mm) in modro odsevnega belega Mesečevega kamna (faceiran 4 mm). Vmesniki so po dokazilu dobavitelja iz 925 srebra.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim zapestnico).   Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Bocvanski Ahat je zaščitniški in po prepričanju prinaša srečo. Pravijo, da s svojo energijo lahko pritegnemo srečo v svoje življenje, karkoli že to vsakemu posebej pomeni. Bocvanski Ahat bo podpiral vaš trud, da spremenite svoje finančno stanje. To vam bo dala notranjo stabilnost, še posebej, če se počutite, da vse okrog vas razpada. Ohranil vas bo močnega in pogumnega med izzivi in deloval bo tako, da vas bo varoval v vseh pogledih.  Zdravilna energija kamna vam bo dala zbranost in zrelost. Ni lahko ostati miren in zbran, še posebej, ko se počutiš, kot da se ti bo vse sesulo. Energije Bocvanskega Ahata vas bodo pomirile, da vse bo v redu, in da bo prišli ven iz te izkušnje močnejši in boljši.

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. 

Opal je karmični kamen, ki vam bo pokazal, da vse, kar ste postavili v vesolje,  najde način, da se vrnete k vam. Opal vam bo pokazal svoj polni potencial, kar bo okrepilo vašo motivacijo za uspeh. Ta kamen spodbuja notranjo rast. Opal vam bo pomagal biti na pravem mestu ob pravem času. Pokazal vam bo, kako lahko prepoznate priložnosti, ki jih nihče drug ne more.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.