Zapestnica Boga Apolona

22,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Izogibati se soncu. Drevo življenja simbolizira notranji mir in pomaga pri prizemljitvi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice). Priporočam osebi, ki si želi izboljšati razpoloženje, si želi več dobre ter pozitivne energije in spremembe.  Kombinacija kristalov spodbujajo polno življenje, sveže začetke in nove cilje.

Apolon je Olimpijski bog sonca in svetlobe, glasbe in poezije, zdravljenja zla, prerokb in znanja, reda in lepote, lokostrelstva in kmetijstva. Utelešenje Helenskega ideala kalokagathije, je harmonija, razum in zmernost poosebljena, popolna mešanica fizične superiornosti in moralne kreposti.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane!

Vsi kamni so premera 8 mm in polirane površine. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Primerna tudi za moške (bodite opozorni na obseg)

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Sončni kamen je poln veselja, kamen svetlega navdiha. Postopoma vliva živahno veselje, dobro naravo in povečuje intuicijo.  Čisti vse čakre in prinaša v njih luč in energijo, ta kamen omogoča, da skozi zasije sreča. Sončni kamen prinaša globoko povezavo s svetlobo in prenavlja moč sonca med meditacijo in v vsakdanjem življenju.
Ta kamen deluje kot antidepresiv in dviga temno razpoloženje. Še posebej je učinkovit za  čustvene motnje in razsvetljuje temačnost zime. Loči nas od čustev, da smo diskriminirani, prikrajšani in zapuščeni. Odstranjuje zavore in bedi nad njimi. Obrne občutek neuspeha, povečuje lastne vrednosti in zaupanje. Spodbuja optimizem in navdušenje, preklopi prevzete dogodke na pozitivno. Tudi najbolj nepopravljiv pesimist se odziva na sončni kamen. Položen na trebušno čakro, nas dviga iz težkih ali potlačenih čustev in jih preobrazi.

Obsidian je kamen čistosti. Simbolizira potrebo po rednem čiščenju vašega telesa, srca, uma in duha toksinov, ki lahko preprečijo prost pretok pozitivnih energij. Zdravilne energije tega kamna vam bodo pomagale doseči ravnovesje v telesu in duhu. Karkoli povzroča strah, bolečino ali skrb, bo odstranjeno. To je tudi kamen, ki je povezan z božanskimi vodniki in duhom skrbnika. Obsidian  deluje kot ogledalo, ki odražato to, kar ste v resnici. Pokazal vam bo, kakšne so vaše slabosti in kako jih lahko spremenite v moč.

To vam bo pomagalo izkoristiti svojo osebno moč in doseči vse, kar želite v življenju, ne glede na to, ali gre za vaše osebno ali poklicno življenje. To moč potrebujete, da postanejo vaše sanje resničnost!

To je kamen brez meja ali omejitev. Deluje izredno hitro in z veliko močjo. Povečuje resnico, zrcalne lastnosti so neusmiljene pri razkrivanju pomanjkljivosti, slabosti in blokad. Nič ni mogoče skriti pred njim. Pokaže, kako naj izboljšamo vse uničevalne in brezmočne pogoje, primora nas, da rastemo in dajemo trdno podporo, medtem ko to delamo. Zagotavlja globoko celjenje duše.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Čma nakazuje skrivnost, misterij in neznano. Vsebi nosi tudi obet vsega, česar ste zmožni. To je zelo močan kristal, zato vas prosiva, da ne podcenjujete njegove moči. Obelodani vse, kar morate videti, zato bodite pripravljeni! Ne zmeni se za človeško krhkost. Čmi obsidian vam pomaga osvetliti skrite vidike vašega ega, na primer sebičnost, strah ali togost. Ko se odrečete temnejšim platem svojega nezavednega jaza, lahko začnete bolj srečno delovati v materialnem svetu. Na dan bo prinesel tudi vašo veličastnost, ki jo skrivate v sebi.

Naravni citrin je kamen manifestacije, domišljije in osebne volje. Prenos moči sonca energizira in daje življenje. Njegova frekvenca prebudi ustvarjalnost in domišljijo ter ohranja proces preoblikovanja sanj in želja v oprijemljivo obliko. Citrin s čisto rumeno energijo spodbuja polno življenje, sveže začetke in nove cilje. Naravni citrin ne zadržuje ali nabira negativne energije, zaradi česar je zelo varen za okolje. Deluje na fizični in subtilni ravni, preoblikuje negativne misli v pozitivne. 

Citrin je kamen, ki nosi moč sonca. Torej, segreva, spodbuja in omogoča veliko ustvarjalnost. Je kristal, ki nikoli ne potrebuje čiščenja. V sebi ima veliko moč čiščenja in regeneriranja. Zelo je varovalen za okolje. Absorbira, pretvarja, razžene in prizemlji negativno energijo. Dela nas odločne, na vseh ravneh življenja. Je eden od kamnov obilja. Uči nas dinamičnosti ter nam pove kako udejaniti in privabiti bogastvo, blaginjo, uspeh in vse dobre stvari.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.