Zapestnica Boginje Bastet

52,50 

“Vaša neodvisnost je temelj za vašo moč in uspeh. Preživite čas sami. Dajte si dovoljenje za igranje. Prosite, da bodo vaše potrebe izpolnjene. Sami sprejmite svoje Odločitve in odložite breme naučenega, ki vas le ovira. Čas je za nove vas. Začutite energijo Ženske v sebi, to naravno moč, red in energijo, ki v vas zbuja nekaj Izvornega. Ne upirajte se, čas je za Vas.”

Egipčanska boginja Bastet se vsako noč spremeni v mačko in zaščiti svojo družino in tiste, ki jo kličejo s svojim vsevidnim nočnim vidom. Predstavlja mačje lastnosti ženskega spola, ki vključujejo gracioznost, neodvisnost, igrivost in intuicijo. Bast sodeluje tudi z ljubitelji mačk, da pomaga svojim mačjim spremljevalcem. Hči boga sonca Ra, Bastet ima redko razliko, da je hkrati luna in boginja sonca.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Prilagoditev obsega žal ni mogoča. Vsaka zapestnica je umetnina zase, zaradi čudovitih kamnov, ki jo sestavljajo.

Ročno narejeno. Vse pravice so pridržane!

Zapestnica je sestavljena Sardonixa – Mehiškega ahata, ki je zaobljen velikosti 2,5 x 1,8 mm in je poliran. Mesečev kamen je facetiran in lepo modro odseven, vellikosti nekje 4x7mm. Jantar je temno rdeče barve, gladke površine in velikosti cca 6,5mm. Vsi kamni so naravni. Vsaka zapestnica je umetnost zase, saj jo krasijo unikatni kamni, ki se med seboj ne morejo ponoviti, zato je vsaka zapestnica unikatna.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Jantar je močen zaščitnik, ki nas vsak dan povezuje z višjo duhovno realnostjo. Prinaša ravnotežje in potrpežljivost ter spodbuja sprejemanje odločitev. Pomaga nam izboljšati spomin. Njegova fleksibilnost raztopi nasprotja. Spodbuja mir, altruizem, razvija zaupanje in prinaša modrost. Prinaša stabilnost v življenje in motivira, tako da povezuje želje s gonilno silo, ki nam jih omogoča doseči. Njegove tople energije se pretvorijo v sončno, spontano razpoloženje, ki vseeno spoštuje tradicijo. Jantar je drevesna smola, ki se je strdila in je postala fosilizirana. Ima močno povezavo z zemljo in je ozemljitveni kamen pri višjih energijah.

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Nori čipkasti ahat je dober splošni zdravilni kamen. Nori čipkasti ahat se običajno imenuje “kamen smeha” ali “srečna čipka”. To je kamen za uravnoteženje in zaščito, za katerega se verjame, da odganja “zlo oko”, prinaša veselje in absorbira čustveno bolečino.
Nori čipkasti ahat pomaga povečati energijo in spodbuditi koncentracijo, tako da lahko veliko lažje ostanemo pri nalogi in izpolnimo cilje. Zaradi pomoči tega kamna pri osredotočanju je odličen kamen za tiste z ADHD. Pravijo, da ta kamen spodbuja notranjo stabilnost, zbranost in zrelost, njegove tople zaščitne lastnosti pa spodbujajo varnost in samozavest.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.