Zapestnica Boginje Bastet

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,1 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice).   Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Bastet je boginja starega Egipta. Kristali, ki so ji pripisani so med drugim Tigrovo oko (optimizem, svoboda, moč volje), bel Mesečev kamen (kreativnost, zaščita, nov začetek) in Zlat kamen (veselje, sreča, vitalnost). Bastet, znana tudi kot mačka, je Boginja veselja, strasti in ljubezni, žensk, užitka in “vsega lepega”. Nekoč je bila zaščitnica faraonov in maščevalka. Zaradi njenih atributov jo povezujejo s plodnostjo, čutnostjo, milino in družino. Je boginja zaščite.

Ročno narejeno. Vse pravice so pridržane!

Bel mesečev kamen, bleščeč Zlat kamen in Tigrovo oko so premera 8mm, so polirani. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca. Na obseku so zapisane besede “Živi svoje sanje!”.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Izboljšuje čustveno inteligenco. Položen na trebušno čakro, pritegne ven stara čustvena blebetanja, tako da jih je mogoče razumeti in nato raztopiti. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Zlat kamen je poln veselja, kamen svetlega navdiha. Postopoma vliva živahno veselje, dobro naravo in povečuje intuicijo. Če je življenje izgubilo svojo sladkost, jo bo sončni kamen obnovil in nam pomagal, da jo sami negujemo. Čisti vse čakre in prinaša v njih luč in energijo, ta kamen omogoča, da skozi zasije sreča. Zlat kamen prinaša globoko povezavo s svetlobo in prenavlja moč sonca med meditacijo in v vsakdanjem življenju.
Zelo je koristen za odstranjevanje »trnkov« od drugih ljudi, če je lokaliziran v čakre ali avro. Ti trnki so lahko na duševni ali čustveni ravni in so lahko zaradi posesivnih staršev, otrok ali ljubimke oziroma ljubimca. Imajo učinek odvajanja naše energije. 
Ta kamen deluje kot antidepresiv in dviga temno razpoloženje.

Zlat kamen, znan kot kamen ambicije, vam lahko pomaga doseči svoje cilje z vztrajnostjo in odločnostjo. Noben cilj ni prevelik ali premajhen z zlatim kamnom. Ko se odločite, da želite nekaj doseči, bodo njegove energije delale z vami, da bi se to zgodilo! Pomagal vam bo ostati v miru tudi v čustveno nestabilnih trenutkih. 

Tigrovo oko – Je topel in sijoč, sintetizira frekvence Sonca in Zemlje, prinaša stabilnost in zavest, medtem ko integrira duhovno s fizičnimi področji. Uči ravnovesje med skrajnostmi, izenačevanje sveta dvojnosti – pravega in napačnega, dobrega in slabega  ter zagotavlja razumevanje osnovne enotnosti za očitnim nasprotjem. Prinaša bolj praktično in sočutno razmišljanje o svoji izbiri in pomaga pri razmišljanju o Duhu skozi vsak korak.  Povezanje  s čarobnim tigrom, kraljem zveri v vzhodni mitologiji. Tigrovo oko je prikazalo pogum, celovitost in pravilno uporabo moči. To je odličen kamen, s katerim boste obnovili ravnovesje v svojem življenju. Izboljšuje občutek lastne vrednosti.

Tigrovo oko podpira potrebne spremembe v vseh vidikih življenja, krepi voljo in jasnost namere, da se manifestira na najvišji ravni. Navdihuje ustvarjalnost in izkorišča svoje talente in sposobnosti ter je odličen za spodbujanje bogastva in dobro presojo, potrebno za njegovo vzdrževanje.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.