Zapestnica Boginje Isis

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,4 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Boginji Isis so pripisali tri glavne kristale – Karneol (Akcija,  Pogum in Energija), Lapis Lazuli (Jasnovidnost, Resnica, Modrost) ter Zlato (v tem primeru Zlat kamen – Obilje, Razsvetljenje in Radodarnost).  Isis je boginja, ki je popolnoma brezčasen izraz Božanske ženske; danes je tako pomembna kot v starih časih. Posvečena opolnomočenju drugih, Isis podpira prebujanje človeštva, ko se odpravimo v novo svetovno dobo. Prinaša vrednost in spoštovanje vlog žene in matere, je zaščitnik magije, narave in zdravljenja. Njeno sočutje, ljubezen in nežnost so jo naredile še posebej drago ženskam skozi čas. Pokaže nam, da imajo ženske velike zaloge moči in navdiha. Isis nas ponovno poveže z našimi prirojenimi zdravilnimi močmi, zato jo zdravilci obožujejo. Podpira prizadevanja vseh, da ponovno pridobijo svojo individualno moč in prevzamejo odgovornost za svoje življenje. Pokaže nam svojo sposobnost zdravljenja sebe in zdravljenja drugih.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kamni so polirani in premera 8mm, kovinski vmesniki ne vsebujejo niklja. Lapis je modre barve  z zlatimi lisami, Karneol je temno-oranžne-rdeče barve in Zlat kamen – zlato-rjave.  Na obesku je napis “Believe in love”, kar pomeni – Verjemi v Ljubezen.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Zlat kamen je poln veselja, kamen svetlega navdiha. Postopoma vliva živahno veselje, dobro naravo in povečuje intuicijo. Če je življenje izgubilo svojo sladkost, jo bo sončni kamen obnovil in nam pomagal, da jo sami negujemo. Čisti vse čakre in prinaša v njih luč in energijo, ta kamen omogoča, da skozi zasije sreča. Sončni kamen prinaša globoko povezavo s svetlobo in prenavlja moč sonca med meditacijo in v vsakdanjem življenju.
Zelo je koristen za odstranjevanje »trnkov« od drugih ljudi, če je lokaliziran v čakre ali avro. Ti trnki so lahko na duševni ali čustveni ravni in so lahko zaradi posesivnih staršev, otrok ali ljubimke oziroma ljubimca. Imajo učinek odvajanja naše energije. Sončni kamen ljubeče vrača kontakt na druge osebe in je zelo koristen za rezanje vezi. Naj bo sončni kamen vedno z nami, če imamo teţave reči »Ne« in se nenehno žrtvujemo za druge.
Ta kamen deluje kot antidepresiv in dviga temno razpoloženje.

Zlat kamen, znan kot kamen ambicije, vam lahko pomaga doseči svoje cilje z vztrajnostjo in odločnostjo. Noben cilj ni prevelik ali premajhen z zlatim kamnom. Ko se odločite, da želite nekaj doseči, bodo njegove energije delale z vami, da bi se to zgodilo! Pomagal vam bo ostati v miru tudi v čustveno nestabilnih trenutkih. 

Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven. Neravnovesje med temi ravnmi lahko povzroči depresijo, bolezni in pomanjkanje smisla. Ko so ravni uravnovešene, prinaša harmonija globoko notranje samo-spoznanje.

Lapis lazuli spodbuja, da prevzamemo nadzor nad svojim življenjem. Razkriva notranjo resnico, spodbuja samozavedanje, omogoča samo-izražanje brez zadrževanja ali ogrožanja. Če zatrta jeza povzroča težave v grlu ali v komunikaciji, jih lapis lazuli sprosti. Ta kamen osebnosti prinaša kvalitete poštenosti, sočutja in pravičnosti.
Lapis lazuli je močen miselni ojačevalnik. Spodbuja višje sposobnosti uma, prinaša stvarnost in jasnost. Spodbuja ustvarjalnost skozi uglasitev na vir. Pomaga nam, da se soočimo z resnico, kjer koli smo jo že našli, in sprejmemo tisto, kar smo se naučili. Pomaga pri izražanju našega mnenja in harmonizira konflikte. Uči vrednosti aktivnega poslušanja.
Povezuje odnose v ljubezni in prijateljstvu.

Karneol je pisan kremen iz sorte Chalcedony. Ponavadi je v rdeči oranžni, rožnati in rjavi barvi, pogosto pa je prosojen kamen. Ugotovili boste, da se z ljubeznijo odzivate na druge, vendar pa ostajate trdnejši v svojem položaju, ko napredujete v svetu. Karneol nas prizemljuje in sidra v sedanjost. Je stabilizacijski kamen z visoko energijo in je odličen za ponovno vzpostavitev vitalnosti in motivacije. Spodbuja ustvarjalnost. Pomaga pri dramskem izraţanju. Ima sposobnost, da očisti druge kamne.
Karneol omogoča sprejemanje življenjskih ciklusov. Daje pogum, spodbuja pozitivne življenjske izbire, razprši brezvoljnost ter nas motivira za uspeh v poslih in drugih zadevah. Uporaben je za premagovanje zlorab vseh vrst. Pomaga nam, da zaupamo v sebe in svoje zaznave. Potopi se v tisto, kar nas žene. Premaga negativno pogojevanje in spodbuja odločnost.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.