Zapestnica Boginje Ištar

32,50 

Odkrijmo svoje plasti zavesti in duše z Boginjo Ištar. Zapestnica, ki ima celostno žensko energijo rdečih kamnov, ki izjemno blagodejno vplivajo na prvo čakro in nas sidrajo, ko čustva želijo iti po svoje. Začuti Sebe, dovoli si.

Ištar, ki so jo prebivalci starodavne Mezopotamije (sodobni Irak) imenovali Nebeška kraljica, je bilo najpomembnejše žensko božanstvo v njihovem panteonu. Veliko vidikov je delila s prejšnjo sumersko boginjo Inanno. Večplastna boginja, Ishtar ima tri najpomembnejše oblike. Je boginja ljubezni in spolnosti in s tem plodnosti; odgovorna je za vse življenje, vendar nikoli ni boginja matere. Kot boginja vojne je pogosto prikazana s krilatimi in nosilnimi rokami. Njen tretji vidik je nebesni; ona je planet Venera, jutranja in večerna zvezda.

Tri spirale na simbolu Triskelion naj bi predstavljale tri svetove: Sedanje –  fizično kraljestvo, Duhovni svet prednikov ter Nebesni svet sonca, lune, zvezd in planetov.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Zapestnice so narejene po občutku. Kamni so zloženi intuitivno in zapestnice ni moč ponoviti. Vsaka je unikatna. Noreena Jaspis je izjemno lep, rdeč, s sivo-rjavo-oranžnimi primesmi, velikosti 10 mm. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Slikano pod belo svetlobo.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Energije, pa tudi vibracije tega jaspisa Noreena, šepetajo in sprožijo čakro sončnega pleksusa skupaj s korensko čakro. Te aktivirane čakre so nato osnova za dvig kundalini energije, ki čisti avro. Sijaj rdečkastih odtenkov vklopi korensko čakro, kar pomaga energizirati celotno energijsko telo.

Noreena Jaspis vzbuja občutek varnosti, uravnava avro in predstavlja večni plamen energije – večni ogenj vašega duha, ki je vedno na voljo in ne zahteva aktivacije. Noreena Jaspis je zelo povezana z naravo, ki zagotavlja vzdržljivost, osredotočenost, moč volje in optimizem matere narave. Ta kamen lahko zagotovi pripravljenost za spremembe in odpiranje novih izkušenj. Zagotavljanje zaščitnega ščita avri omogoča, da naravni nagon zasije, medtem ko je miren in prizemljen. Spodbuja ustvarjalnost, domišljijo, spolni nagon in plodnost.

Noreena Jaspis afirmacija: zaupam svojim instinktom in poslušam mater naravo. Odpiram se življenjski energiji in zaupam procesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.