Zapestnica Boginje Sarasvati

42,50 

Zapestnica z dvojno Energijo, ki jo sestava tudi predstavlja. Na eni strani je izjemno nežna, božajoča, umirjena in osredinjena. Po drugi strani pa izraža veliko moč, moč Ženske, energijo prodornosti, novega koraka, vedno večjih zamahov kril, ki nas odnesejo v svobodo. Vse, kar je na njej, podpira Osebno Resnico in izražanje Sebe. Ko izrazimo sebe, sebe tudi Živimo.

Ime Saraswati izvira iz” saras”, kar pomeni” tok “in” vati”, kar pomeni” Ona, ki ima … “skupaj, kar pomeni” Ona, ki ima tok.” Je izumiteljica jezika, znanosti in umetnosti v hindujski tradiciji. Predstavlja tudi višje duhovno znanje in je znana kot boginja modrosti. Ta boginja ima sposobnost, da prinese red iz kaosa.  Znana je tudi kot del ženske Trojice, Tridevi, skupaj z Devi in Lakshmi.

Barvita, vesela, svetleča zapestnica. Energija, ki se je tako lepo zlila s kamni, ki so največje kvalitete in to veselje iskrivo odsevajo. Čisto vsaka zapestnica je Svoja, pomeni, da se ne more ponoviti, že zaradi raznolikih kamnov, odtenkov in barv.  Uporabljen je 6 mm ploščat Labradorit visoke kakovosti, ki daje s facetirano obliko in lastno svetlobo visok sijaj,  poliran 8mm Fluorit, Dumorterit velikosti 12 mm na eni strani in velik Safir 10mm na drugi strani. Ker je toliko raznolika, je tudi zelo bogata, tako kot sama Boginja Saraswati prinaša obilje vsega.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice – prilagodi se z dodajanjem Fluorita).   Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Ne izpostavljajte soncu. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Safir je poznan kot kamen modrosti. Vsaka barva ima svojo posebno modrost. Osredotoča in umirja um, osvobaja nezaželene misli ter duševne napetosti. Prinaša duševni mir in vedrino. Usklajuje telesne, duševne in duhovne načrte ter vzpostavlja ravnovesje v telesu. Ta kamen osvobaja depresijo, duhovno zmedo in spodbuja koncentracijo. Prinaša blaginjo in privablja darila vseh vrst. Položen na grlo, osvobaja razočaranje in omogoča samo-izražanje.

Dumorterit temelji na vaši dobroti, da jo lahko vidite, občutite, izkusite in uživate. Omogoča vam, da najdete blaženost v sebi. Ta kamen opominja, da je vse v redu, ko poznate svojo resnico, da jo lahko govorite in živite. Dumorterit  pomaga biti povezan z božanskim virom in čutiti, da imate vlogo v božanskem načrtu. Lahko vam pomaga, da premagate življenjske omejitve, posojate pogum, da se prebijete skozi težave in v svoje življenje pritegnete Svetlobo.

Mavrični labradorit je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije. Predstavlja oviro prelivanju negativnih energij med zdravljenjem. Usklajuje fizično in eterično telo ter omogoča dostop k duhovnim namenom. Odpira zavest in utemeljuje duhovne energije v fizično telo. Spodbuja intuicijo in psihična darila, vključno umetnost »pravega trenutka«, prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje.

Iz knjiige Odkrijte Atlantido:  Ta čudoviti kamen nezemeljskega izvora razširi um. Nauči vas odreči se utvaram tridimenzionalnega posvetnega sveta, vašemu umu pa pomaga doseči duhovno sfero in premagovati dimenzije. Pogosto mu pravimo kamen genijev«, ker pomaga uravnotežiti negativne in pozitivne plati zavesti, da bi laže doumeli kozmične koncepte in duhovne zakone vesolja.

Ta kamen ima stabilizacijski učinek. Pomaga nam razumeti učinek uma in čustev na telo. V odnosih nas uči, kako pomembno je ravnovesje. Pomaga nam pri ravnotežju in koordinaciji. Fluorit čisti in stabilizira avro. Uporablja se pri zdravljenju, ker črpa negativne energije in strese vseh vrst. Čisti, odpravlja in preuredi karkoli v telesu, kar ni v popolnem redu. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.