Zapestnica Boginje Tara

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,8 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Boginji Tara so pripisali tri glavne kristale – Žad (Resnica, Skromnost in Zaščita), Malahit (Umirjenost, Čistost in Življenjska Sila) in dodan je še kamen Sokoljega očesa (predstavlja Motivacijo, Predanost in Sočutje).  Boginjo Tara častijo v hinduizmu in budizmu kot boginjo sočutja in zaščite. V hinduizmu je oblika ženske prvobitne energije, znane kot Shakti. Ime izvira iz Sanskrta, kar pomeni „zaščita“. V drugih indijskih jezikih se ime prevaja kot »zvezda«.  V budizmu sta znani sočutna Bela Tara, ki daje zaščito in mir ter Zelena Tara, ki je dinamična in predstavlja mati Zemljo. Spoštujejo jo kot zaščitnico, ki premaguje ovire in rešuje pred fizičnimi in duhovnimi nevarnostmi. Je ženski Buddha, razsvetljeno bitje, ki je doseglo najvišjo stopnjo modrosti in sočutja. 

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kamni so polirani in premera 8mm, kovinski vmesniki ne vsebujejo niklja.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Kamen Sokolje oko je vrsta makro-kristalnega kremena. Je kamen zaščite, ki ga pogosto uporabljajo potniki. Lahko se uporablja tudi za zaščito pred negativno energijo drugih ljudi. Povezan je z planetom Jupiter in astrološkim znakom Strelca. Njegova energija je znana po tem, da pomaga uravnotežiti auro. Dal vam bodo jasnost, osredotočenost in globlji vpogled v vaše izkušnje, tako dobre kot slabe. S svojo mirnostjo vam bo pomagal razjasniti vaša čustva in jih tudi uravnovesiti. Odprl bo vašo avro, razložil, kar je v vašem srcu, in očistil vaše misli, tako da boste pripravljeni sprejeti univerzalne resnice. Ta kamen bo odstranil vse oblike ustvarjalnih blokad in povečal vašo ustvarjalnost. Ta kamen je povezan z grleno čakro in njena energija bo spodbudila učinkovito komunikacijo.

Vibracije tega kamna vam bodo pomagale, da ostanete pošteni do sebe in da se boste držali svoje osebne resnice.

Malahit poveča tako pozitivne kot negativne energije. Utemeljuje duhovne energije na planetu. Nekateri ljudje menijo, da se še vedno razvija in da je eden izmed najbolj pomembnih zdravilnih kamnov novega tisočletja.
Je pomemben zaščitni kamen. Vsrkava negativne energije. Ta kamen čisti in aktivira čakre in nas uglašuje za duhovno vodstvo. Položen na tretje oko, aktivira vizualizacijo in psihične vizije. Na srčnem področju prinaša ravnotežje in harmonijo. Odpira srce k brezpogojni ljubezni.
Lahko se uporablja pri prerokovanju in za dostopanje do drugih svetov, notranjih ali zunanjih. Potovanje skozi njegove zavite vzorce, sprošča um in stimulira slike. Pomaga lahko pri sprejemanju spoznanj iz podzavesti ali sporočil iz prihodnosti.
Malahit je kamen preobrazbe. Z njegovo pomočjo živimo življenje bolj intenzivno. Ta kamen spodbuja tveganje in spremembe, je kamen pustolovščin.Neusmiljeno nam kaže, kaj blokira našo duhovno rast. Malahit vleče ven globoka čustva in psihosomatske vzroke, prekine nezaželene odnose in zastarele vzorce. Uči nas, kako prevzeti odgovornost za svoja dejanja, misli in občutke. Osvobaja zavore in spodbuja izražanje občutkov. Razvija sočutje do drugih ljudi. Pokaže nam, kako bi se počutili na njihovem mestu. Blaži plašnost in podpira prijateljstva. 
Malahit gre do jedra problema, krepi intuicijo in vpogled. Pomaga ublažiti duševne motnje, vključno s psihičnimi boleznimi. Krepi sposobnost za vsrkanje in obdelavo informacij. Naredi nas bolj pazljive, pomaga nam pri razumevanju težkih pojmov.

Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja. Pomaga osvoboditi čustva, zlasti razdražljivost.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.