Zapestnica Čistih Energij

42,50 

Zapestnica je s kombinacijo kamnov namenjena globokemu čiščenju energij v našem telesu, vsega, kar nam več ne služi ali nam nikoli ni služilo, pretekle drame in tuje misli, s katerimi se ne strinjamo in nam samo polnijo glavo z nepomembnostmi; predvsem pa je njen namen v odstanjevanje vsega, kar ni odsev naše Duše. Vse, čemur naša duša ne prikima. Nje namen je v lahkotnosti, iskrenosti in svetlobi. Zato je tudi uporabljen 6 mm ploščat Labradorit visoke kakovosti, ki daje s facetirano obliko in lastno svetlobo visok sijaj, dopolnjujejo ga manjši Mesečev beli kamen, ki dodaja s svojo svetlikajočo  ploskvijo, vse skupaj pa zaokrožujeta izjemen Kianit (visoke kakovosti), ki je poliran, premera 8mm in dva Mesečeva polirana kamna 8mm premera. Ob teh stojita dve kroglici iz nerjavečega jekla (po podatkih dobavitelja, ju koža dobro prenaša).

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,5 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Na sliki ni mogoče ujeti vseh odsevnosti kamnov.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Za nekaj tako majhnega in lepega, lahko Kianit uskladi vse čakre v tvojem telesu in vzpostavi ravnotežje in harmonijo. To lahko spodbudi pomirjujoč učinek na tvoje počutje, medtem ko te ohranja osredotočenega. Ko so čakre uravnotežene in odprte, lahko svobodno izraziš svoje mnenje ali občutke.

Prišlo bo do lahkega toka energije znotraj in zunaj tvojega telesa. Kianit je kristal povezave, ki ustvarja poti od uma do srca, in ohranja ta dva močno povezana. Kianit ti lahko pomaga tudi pri prehodu v meditativno stanje zaradi ravnotežja in harmonije. Spodbudilo vas bo tudi, da odkrijete nove interese, se naučite novih veščin in zgradite svoje znanje.

Prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše. Je kristal ezoteričnega znanja. Istočasno pomaga premagati strah in druga negativna čustva, ki izvirajo iz prejšnjih življenj. Labradorit je zelo primeren za duhovno prizemljene, saj jih podpira in odpravlja strah na njihovi poti. Je kamen zaščite in je zelo primeren za otroke.

Mavrični labradorit je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije. Predstavlja oviro prelivanju negativnih energij med zdravljenjem. Usklajuje fizično in eterično telo ter omogoča dostop k duhovnim namenom. Odpira zavest in utemeljuje duhovne energije v fizično telo. Spodbuja intuicijo in psihična darila, vključno umetnost »pravega trenutka«, prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje.
Labradorit prežene strahove, negotovosti in psihične ostanke iz preteklih razočaranj, vključno s tistimi izkušnjami iz preteklih življenj. Krepi vero v sebe in zaupanje v vesolje. Odstrani načrte drugih ljudi, vključno miselne oblike, ki so priključene v avro.

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.