Zapestnica Energij Sonca

19,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 19.5 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo živeti bolj izpolnjeno, pozitivno naravnano življenje. Da ozdravijo stare rane in se odprejo Svetlobi.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Naravni citrin je kamen manifestacije, domišljije in osebne volje. Prenos moči sonca energizira in daje življenje. Njegova frekvenca prebudi ustvarjalnost in domišljijo ter ohranja proces preoblikovanja sanj in želja v oprijemljivo obliko. Citrin s čisto rumeno energijo spodbuja polno življenje, sveže začetke in nove cilje. Naravni citrin ne zadržuje ali nabira negativne energije, zaradi česar je zelo varen za okolje. Deluje na fizični in subtilni ravni, preoblikuje negativne misli v pozitivne. To je eden izmed dveh kristalov na Zemlji, ki ga nikoli ni treba očistiti ali očistiti. Drugi je Kianit. Citrin je prozorna, rumena sorta kvarca, zlato – rumene barve, medu ali skoraj rjave barve, lahko vsebuje tudi mavrične odtenke ali nianse sivke. Ime izhaja iz francoske besede citron, kar pomeni limono. V Grčiji je bila v Grčiji že 300 let pr. N. Št., Zaradi svoje barve pa se včasih pomotoma imenujejo Gold Topaz, Madeira ali španski Topaz ali Safranite. 

Citrin je kamen, ki nosi moč sonca. Torej, segreva, spodbuja in omogoča veliko ustvarjalnost. Je kristal, ki nikoli ne potrebuje čiščenja. V sebi ima veliko moč čiščenja in regeneriranja. Zelo je varovalen za okolje. Absorbira, pretvarja, razžene in prizemlji negativno energijo. Dela nas odločne, na vseh ravneh življenja. Kot zaščitnik avre, deluje kot sistem zgodnega opozarjanja. Na ta način lahko zaščitimo sami sebe. Dana mu je sposobnost, da očisti čakre, še posebej trebušno čakro. Aktivira kronsko čakro in odpira intuicijo. Citrin čisti in drži ravnotežje subtilnih teles ter jih fizično uskladi.

Je eden od kamnov obilja. Uči nas dinamičnosti ter nam pove kako udejaniti in privabiti bogastvo, blaginjo, uspeh in vse dobre stvari.

Sončni kamen je poln veselja, kamen svetlega navdiha. Postopoma vliva živahno veselje, dobro naravo in povečuje intuicijo. Če je življenje izgubilo svojo sladkost, jo bo sončni kamen obnovil in nam pomagal, da jo sami negujemo. Čisti vse čakre in prinaša v njih luč in energijo, ta kamen omogoča, da skozi zasije sreča. Sončni kamen prinaša globoko povezavo s svetlobo in prenavlja moč sonca med meditacijo in v vsakdanjem življenju.
Zelo je koristen za odstranjevanje »trnkov« od drugih ljudi, če je lokaliziran v čakre ali avro. Ti trnki so lahko na duševni ali čustveni ravni in so lahko zaradi posesivnih staršev, otrok ali ljubimke oziroma ljubimca. Imajo učinek odvajanja naše energije. Sončni kamen ljubeče vrača kontakt na druge osebe in je zelo koristen za rezanje vezi. Naj bo sončni kamen vedno z nami, če imamo teţave reči »Ne« in se nenehno žrtvujemo za druge.
Ta kamen deluje kot antidepresiv in dviga temno razpoloženje.

Zlat kamen, znan kot kamen ambicije, vam lahko pomaga doseči svoje cilje z vztrajnostjo in odločnostjo. Noben cilj ni prevelik ali premajhen z zlatim kamnom. Ko se odločite, da želite nekaj doseči, bodo njegove energije delale z vami, da bi se to zgodilo! Pomagal vam bo ostati v miru tudi v čustveno nestabilnih trenutkih. 

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Energij Sonca”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja