Zapestnica Globin Morja

20,50 

Mini zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,4 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Zaradi sestave kamnov je njen namen lahkotnost in pretočnost energij skozi telo, pomiritev in doseganje notranjega miru ter zagotavljanje notranjega ravnovesja in harmonije. Zelo primerna za vsakogar. Po izgledu je nežna, mistična in romantična, manjša po obliki in se lepo prilega na roko.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Kianit je različnih oblik, kamni so podolgovate oblike v večini, premer kamna je nekje 6mm. Rose gold Hematit je piramidne oblike, prav tako velikosti 6mm.. Vmesnikov v tej zapestnici ni, samo naravni kamni. Nanizana tokrat na dvojni niti. V zapestnici so intuitivno izbrani kamni – njihove barve in zaporedje. Nobena izmed zapestnic ni podobna drugi.

Barve se med seboj prelivajo in se med seboj razlikujejo. 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Ime izhaja iz grške besede ‘kuanos” ali “kyanos”, kar pomeni, globoko modra. Kianit je zelo pomemben kamen, ki lahko ojača ne samo tvoj um, ampak tudi celo telo. Za nekaj tako majhnega in lepega, lahko Kianit uskladi vse čakre v tvojem telesu in vzpostavi ravnotežje in harmonijo.

To lahko spodbudi pomirjujoč učinek na tvoje počutje, medtem ko te ohranja osredotočenega. Ko so čakre uravnotežene in odprte, lahko svobodno izraziš svoje mnenje ali občutke.

Prišlo bo do lahkega toka energije znotraj in zunaj tvojega telesa. Kianit je kristal povezave, ki ustvarja poti od uma do srca, in ohranja ta dva močno povezana. Kianit ti lahko pomaga tudi pri prehodu v meditativno stanje zaradi ravnotežja in harmonije. Spodbudilo vas bo tudi, da odkrijete nove interese, se naučite novih veščin in zgradite svoje znanje.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.
Pravijo, da je hematit koristen za pravne situacije.
Hematit podpira plašne ženske, krepi samozavest in spodbuja preživetje, povečuje moč volje in zanesljivost ter daje zaupanje.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.