Zapestnica Healing Heart & Soul

29,50 

Potrebno je ravnati in nastavljati nežno. Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Trojna zapestnica je sestavljena iz dveh vrst Roževca in sredinske z Ametistom. Roževec je velikosti 6mm, Ametist pa 8mm. Zapestnica je narejena na obseg cca. 18,3 cm in vsako prilagajanje obsega, se pri tej zapestnici zaračuna dodatne 4€, zaradi obsežnosti dela. Dodani so kovinski dodatki, na katerih se svetijo cirkončki.

Zapestnica ima z namenom angleško ime, saj zelo taktno in smiselno pove čemu je namenjena. Njen namen, ki ga oblikujeta najčistejša kristala iz Madagaskarja – Roževec in nežen Ametist, je v tem, da pomaga in podpira pri predelovanju, prečiščevanju in zapuščanju vzorcev, ki smo jih skozi življenje pridobili in nam več ne služijo. Z Ametistom energije spreminjamo v Ljubezen in zase utiramo svojo pot. Ozdraviti svojo dušo in srce ter jih povezati in uravnovesiti. To naj orisuje naše življenje, ki je lahko izjemno in čudovito.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Vsi kamni so polirani, vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Ametist je zelo močen in zaščitni kamen z visoko duhovno vibracijo. Energije spreminja v ljubezen. Blokira zemeljske strese in pomirja negativne energije okolja. Ametist pomirja ali spodbuja um. Pri meditiranju nam omogoča, da damo misli na stran in se prepustimo tišini in globljemu razumevanju. Z njegovo pomočjo se počutimo bolj osredotočeni in imamo nadzor nad svojo sposobnostjo. Povečuje prilagajanje novim idejam ter povezuje vzrok z učinkom.
Ametist olajša proces odločanja. Pri duševnem razvoju pomirja in sintetizira, pomaga pri prenosu živčnih signalov skozi možgane. To je koristno, kadar imamo probleme z nespečnostjo, ki jo povzroča pretirano dejaven um. Ta kristal izboljšuje spomin in motivacijo. Pomaga nam lahko, da se spomnimo in razumemo sanje ter omogoča vizualizacijo postopka.
Ametist išče ravnotežje med vzponi in padci, spodbuja čustveno centriranje. Ametist je eden izmed najbolj duhovnih kamnov. Spodbuja ljubezen do božanskega, spodbuja nesebičnost in duhovno modrost.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.