Zapestnica Jasnine

29,50 

Potrebno je ravnati in nastavljati nežno. Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Trojna zapestnica je sestavljena iz dveh vrst Oniksa velikosti 6mm in sredinske vrstice Sodalita velikosti 8mm. Dodani so kovinski dodatki, na katerih se svetijo cirkončki. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj – vsako prilagajanje obsega, se pri tej zapestnici zaračuna dodatne 4€, zaradi obsežnosti dela. 

Namenjena je osebam, ki potrebujejo več modrine – jasnine v svojem življenju. Tistim, ki so na pomembnem razpotju in želijo končno začutiti svojo Pot, svojo Resnico.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Kamni so polirani, vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Sodalit stimulira epifizo, tretje oko in poglablja meditacijo. Ko s Sodalitom izboljšamo meditacijo, se lahko um uporablja za razumevanje okoliščin, v katerih se znajdemo. Ta kamen postopoma vliva energijo za resnico in poziva k idealizmu, ki omogoča, da ostanemo zvesti samemu sebi in se dvigujemo za svoja prepričanja. Koristen je za ljudi, ki so občutljivi na »nezdrave zgradbe ali sindrom« ali elektromagnetni smog.
Ta kamen je še posebej koristen za skupinsko delo, saj prinaša harmonijo in namen solidarnosti. Spodbuja zaupanje in prijateljstvo med člani skupine ter medsebojno odvisnost.
Spodbuja racionalno misel, objektivnost, resnico in intuitivno dojemanje, skupaj z povedanimi občutki. Ker pomirja um, omogoča nove informacije, ki bodo prejete. Sodalit spodbuja izločanje starih duševnih pogojev in togih umskih sprejemov, ustvarja prostor za nova spoznanja v praksi.

Ta kamen prinaša čustveno ravnovesje in umirja napade panike. Lahko preoblikuje obrambno ali preobčutljivo osebnost, sprošča jedro strahov, fobije, krivde in nadzorne mehanizme, ki nas držijo nazaj, od tega, kdo smo v resnici. Krepi samozavest, sprejemanje samega sebe in samo-zaupanje. Sodalit je eden od kamnov, ki povdarja naše kvalitete, da lažje sprejmemo sami sebe v vsej svoji luči.

Oniks daje moč. Zagotavlja podporo v težkih ali nejasnih okoliščinah in v času velikega duševnega ali telesnega stresa. Z večjo močjo centrira našo energijo in usklajenost, omogoča dostop do višje smernice ter nas povezuje s celoto. Popelje nas lahko naprej, da z njegovo sposobnostjo vidimo prihodnost. Dana nam je osebna moč. Omogoča nam, da postanemo mojstri svoje usode. Ta kamen spodbuja moč, odločnost in vzdržljivost. Pomaga pri pridobivanju izkušenj, vsiljuje samozavest in nam pomaga, da smo umirjeni v naši okolici.

Oniks priznava in vključuje dvojnost znotraj sebe. Sidra umikanje v bolj stabilen način življenja in na splošno deli samokontrolo. Je duševni tonik, ki blaži veliko strahov in skrbi. Prinaša neprecenljiv dar modrih odločitev.
Pomaga pri črpanju energij iz Vesolja, ki so potrebne za zdravljenje ali druge namene. Dela ravnotežje med jin in jang energijami v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.