Zapestnica Karma

19,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,6 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Karma v Sanskritu v dobesednem prevodu pomeni akcija, delo, dejanje in predvsem posledico teh dejanj. Vsako dejanje ima enako in nasprotno reakcijo, zato delajmo dobro in se nam bo dobro vrnilo. Nežna zapestnica je primerna za ljudi, ki se zavedajo, da lahko vsak dan začnejo znova, da je vsak dan nova priložnost, ki nudi fantastične posledice, da le sledijo svoji intuiciji in prevzamejo odgovornost za Življenje v svoje roke.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kamni so premera 7-8mm, vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rožnat Kalcedon s svojim namenom in lastnostmi pomaga umirjati misli in um. Osvežuje naša čustva in povečuje empatijo najprej do nas samih, potem pa tudi do drugih ljudi.  Ta kamen je poln ljubeče, tople energije ljubezni. Pomaga pri razvoju močnejših vezi z ljudmi in predvsem pri jačanju zaupanja, ko je tega premalo. Vrača vero v naša življenja.  Ima moč negovanja predvsem za ljudi, ki vzgajajo svoje otroke oz. kakorkoli delujejo v izobraževalnem sistemu in vzgoji.  Za nas same je najboljša pomoč pri razvoju talentov in ljubečih navad. Pomaga pri celjenju ran iz preteklosti, otroštva in zdravi različne travme.  Navadno ga uporabljajo ljudje, ki se radi učijo iz svojih “napak” in le-teh ne želijo več ponavljati. Razblinja negativno energijo in naš prostor polni z ljubeznijo. Daje pogum in jača samozavedanje pri posamezniku.

Kamena strela je zaradi svoje edinstvene spiralne kristalinske oblike najmočnejši ojačevalec zdravljenja in energije na planetu. Najden je po vsem svetu.Vsrkava, zalaga, osvobaja in uravnava energije in jih deblokira. Kristal kamene strele je tudi najbolj univerzalen kristal za zdravljenje. Uporabljamo ga lahko za zdravljenje tako ljudi kot tudi za živali. Vibracija kamene strele uravnava človeško energijo s kozmično ter hkrati umirja, sprošča in odpravlja stres. Je kristal, ki učinkuje izredno hitro in močno. V kolikor pa kristal kamena strela položimo v prisotnost drugih kristalov, le-ta izjemno okrepi moč oz. frekvenco teh kristalov ter tako ojača njihovo delovanje.

Ena najmočnejših lastnosti oz. vibracij kamene strele je tudi ta, da nas vseskozi usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju ter tako vodi k doseganju življenjskega poslanstva.

Tigrovo oko – Je topel in sijoč, sintetizira frekvence Sonca in Zemlje, prinaša stabilnost in zavest, medtem ko integrira duhovno s fizičnimi področji. Uči ravnovesje med skrajnostmi, izenačevanje sveta dvojnosti – pravega in napačnega, dobrega in slabega  ter zagotavlja razumevanje osnovne enotnosti za očitnim nasprotjem. Prinaša bolj praktično in sočutno razmišljanje o svoji izbiri in pomaga pri razmišljanju o Duhu skozi vsak korak.  Povezanje  s čarobnim tigrom, kraljem zveri v vzhodni mitologiji. Tigrovo oko je prikazalo pogum, celovitost in pravilno uporabo moči. To je odličen kamen, s katerim boste obnovili ravnovesje v svojem življenju. Izboljšuje občutek lastne vrednosti.

Tigrovo oko podpira potrebne spremembe v vseh vidikih življenja, krepi voljo in jasnost namere, da se manifestira na najvišji ravni. Navdihuje ustvarjalnost in izkorišča svoje talente in sposobnosti ter je odličen za spodbujanje bogastva in dobro presojo, potrebno za njegovo vzdrževanje.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Karma”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja