Zapestnica Mali Dušni svet

21,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,6 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice).  . Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Priporočam tistim, ki potrebujejo neverjetno frekvenco celjenja za stabilno, ozemljeno in globoko umirjanje telesa in uma. V stresnih obdobjih je pomembno slišati svoj glas, svojo Resnico in jo tudi izraziti. Živeti Sebe je želja vsakega izmed nas, saj smo na dušnem potovanju, ki je vsakemu unikaten. Naj bo to vodilo, da smo Iskreni sami s seboj.

Obesek: Roka (Khamsa), zlasti odprta desna dlan, je znak zaščite, ki predstavlja tudi blagoslov, oblast in moč in je videti kot močna obramba pred zlobnim očesom. Roka ima lahko prste narazen, da se ubrani pred zlom ali kot zaprta dlan, da prinaša srečo.  Prikazuje odprto desno dlan roke in se uporablja kot znak zaščite v mnogih družbah v zgodovini, saj verjamejo da zagotovi obrambo pred zlobnim očesom.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Roževec je premera 6mm, Akvamarin in Jaspis pa 8mm. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Modra in rjava v bogatih naravnih mineralih, Cloisonne Jaspis vsebuje neverjetno frekvenco celjenja za stabilno, ozemljeno in globoko umirjanje telesa in uma. Bodi srečen in uživaj v vsakem edinstvenem trenutku. Ta naravna kamnita zapestnica se imenuje modro jezero zaradi osupljivih barv ročno izdelanih, fino poliranih kamnitih kroglic. Naravni kamen prenaša lastnosti zemlje, kot je primerno, ko se vsaka kroglica zdi kot majhen svet. Frekvenca Jaspisa je zelo pomirjujoča. Kot bi imel ob sebi umirjenega prijatelja. Modri Jaspis te povezuje z duhovnim svetom. Stimulira čakro za grlo, uravnava energijo yin yang in stabilizira avro. Ta kamen vzdržuje energijo med postenjem, zdravi degenerativne bolezni in uravnava pomanjkanje mineralov.

Akvamarin je kamen poguma. Njegove energije zmanjšujejo stres in umirjajo um. Dela harmonijo v svoji okolici in ščiti pred onesnaževanjem.
Ljudem povečuje občutljivost. Daje jim moč sklicevanja na toleranco drugih. Premaga sodbo in daje podporo vsem, ki so preobremenjeni z odgovornostjo. Spodbuja odgovornost do sebe. Ustvarja osebnost, ki je pokončna, vztrajna in dinamična. Spremeni lahko stari način delovanja in nam omogoča priti do lastnega uspeha. Akvamarin pomirja duh in odstranjuje tuje misli. Čisti blokade, ki se pojavljajo pri komunikaciji, in spodbuja samo-izražanje. Pomirja strahove in poveča občutljivost. Ta kamen izostri intuicijo in odpira jasnovidnost. Je čudovit kamen za meditacijo, sklicuje se na visoko stanje zavesti, duhovno zavest in spodbuja služenje človeštvu. Akvamarin ščiti avro in usklajuje čakre. Preko grlene čakre prenaša sporočila na višjo raven. Prav tako usklajuje fizično in duhovno telo.

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoj ečih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.