Zapestnica Maya Sakti

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,4 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Iz Sanskrita prevajamo Maya Sakti v *moč Maya*; Maya pomeni preslikavo Moči Vesolja v vsakdanjost. Manifestacija. Priporočam osebi, ki si želi manifestacij na najvišji ravni in pomoč pri ustvarjanju Bogastva, Moči, Rasti in Sreče v vseh oblikah. Z notranjo močjo do Manifestacije.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Obsidian je premera 6mm, Hematit in  Angelit sta premera 8mm. Angelit je svetlejše barve, vsi kamni so polirani gladko. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Angelit je eden najmočnejših kamnov, ki ga lahko uporabite za razvoj duhovne moči, spodbujanje psihične moči in vzpostavljanje povezav z višjimi sferami. Angelit je kamen zavesti za novo dobo. Predstavlja mir in bratstvo. Omogoča zavesten stik z angelsko sfero.  Je zelo močen kamen za zdravilce, saj poglablja uglasitev in povečuje zaznavanja. Zagotavlja varstvo okolja ali telesa. Angelit nam pomaga, da govorimo svojo resnico, kakršna koli že je. Pomaga nam tudi, da smo bolj sočutni in sprejemljivi, zlasti tisti, ki jih ni mogoče spreminjati. Blaži psihične bolečine in preprečuje krutosti. Preobraža bolečine in motnje v celovitost in zdravljenje ter s tem odpre pot za duhovni navdih. Ustvarja globok občutek miru in spokojnosti. Pomaga pri povezovanju univerzalnega znanja z ozaveščanjem. Pospešuje celjenje in pomaga pri kanaliziranju.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.
Pravijo, da je hematit koristen za pravne situacije.

Obsidian je kamen čistosti. Simbolizira potrebo po rednem čiščenju vašega telesa, srca, uma in duha toksinov, ki lahko preprečijo prost pretok pozitivnih energij. Zdravilne energije tega kamna vam bodo pomagale doseči ravnovesje v telesu in duhu. Karkoli povzroča strah, bolečino ali skrb, bo odstranjeno. To je tudi kamen, ki je povezan z božanskimi vodniki in duhom skrbnika. Snežni Obsidian je opomnik, da vas samo opazujejo in varujejo v toplem in zaščitnem objemu. Obsidian  deluje kot ogledalo, ki odražato to, kar ste v resnici. Pokazal vam bo, kakšne so vaše slabosti in kako jih lahko spremenite v moč.

To vam bo pomagalo izkoristiti svojo osebno moč in doseči vse, kar želite v življenju, ne glede na to, ali gre za vaše osebno ali poklicno življenje. To moč potrebujete, da postanejo vaše sanje resničnost!

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Čma nakazuje skrivnost, misterij in neznano. Vsebi nosi tudi obet vsega, česar ste zmožni. To je zelo močan kristal, zato vas prosiva, da ne podcenjujete njegove moči. Obelodani vse, kar morate videti, zato bodite pripravljeni! Ne zmeni se za človeško krhkost. Čmi obsidian vam pomaga osvetliti skrite vidike vašega ega, na primer sebičnost, strah ali togost. Ko se odrečete temnejšim platem svojega nezavednega jaza, lahko začnete bolj srečno delovati v materialnem svetu. Na dan bo prinesel tudi vašo veličastnost, ki jo skrivate v sebi.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.