Zapestnica Merlin

28,50 

Merlinova vibracija je zelo visoka, povezuje nas z očem nevidnimi svetovi, krepi notranji mir, čisti strahove, dviga lastno vrednost, prinaša uvide, podpira in prizemljuje manifestacije in kreacije, krepi inspiracijo in daje moč za vse pozitivne spremembe. Podpira srčne želje, ne želje ega, predvsem pa ne tistih vcepljenih iz okolice ali drugih ljudi. 

Zapestnica je sestavljena iz različno velikih Mavričnih hematitov in treh temnih Hematitov, vsi od teh so polirani in odsevni.  Atlantidsko moder Amazonit je velikosti 7*8 mm in je facetiran. Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,5 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Hematitova močno zemeljska energija pomeni, da se lahko uporablja za skoraj vsak projekt, ki vključuje moč elementa zemlje. Zemlja je element, ki ureja fizični svet, denar, praktično razmišljanje in odločanje. Je dober kamen za organiziranje svojih misli in razvijanje logičnega mišljenja.

Mavrični hematit v sebi združuje vse barve – barve mavrice in tako podpira vse čakre, s tem pa celotno energijsko telo. Uravnovešene čakre pomenijo več ravnovesja na fizičnem področju in fizičnem telesu. Barve poživijo vsako energijo in pozitivno vplivajo na osebo.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Amazonitski kristal, znan kot kamen “upanja”, je odlično manifestacijsko orodje, še posebej, če v svojo dnevno prakso meditacije vključite svojo energijo. Meditacija z amazonitskim kristalom je odličen čas za popis trenutnega duha duha.  Poglejte v kamen in pustite, da raztopi vse negativne misli, ki pridejo na površje. Ne pozabite, da obstaja razlog, da ste izbrali Amazonit. To je jasen signal, da vaš proces zdravljenja vključuje pomirjanje starih čustvenih ran in okrepitev fizične vzdržljivosti, ki je potrebna za izkoriščanje dneva.

Amazonit pomaga tistim, ki so nejasni glede želja, potreb ali omejitev, da so bolj jasni o svoji resnici. Amazonit lahko pomaga nekomu sporočati svojo resnico bolj jasno in čutno, partnerju ali drugi osebi, ki jo morda mora slišati.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.